Annawii

GIVE AWAY – SLIDE CURLER

Just nu kan man vinna en hair makeover hos självaste Björn Axén om man deltar i OBH Nordicas ”Curl-o-gram” på Facebook och det firar vi med en tävling här på min blogg också! En av er underbara läsare har chansen att vinna OBH Nordicas senaste locktång ”Slide curler” som man enkelt ska kunna göra både små och stora lockar med. Det tycker jag låter toppen och jag ska själv få en så jag lovar att återkomma med omdömme så fort jag testat den!
För att vara med och tävla ska du:
 Gilla OBH Nordicas ”Curl-o-gram på Facebook (länk) samt lämna en kommentar med din e-postadress till detta inlägg
Vinnare blev Charoline, grattis!
Tävlingen avslutas på söndag den 16/9-12 klockan 23.59 och vinnaren kontaktas via e-post 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. rebecka

    Gud vad glad jag blev nu! Mitt hår har aldrig velat lockas med en locktång men pröva den här i en affär för någon vecka sen och den funka verkligen! Jag har tyvärr inte råd att köpa den själv… Men nu hr jag gillat deras facebook sida
    [email protected]

  2. Emma

    Jag har gillat fb-sidan och hoppas verkligen att jag kan vinna. för nu kommer det massor med roliga fester och mitt hår har precis blivit så långt så att det är "lockbart". Dessutom är jag alltid den som får fixa alla mina nära och käras hår hela tiden och då skulle denna underlätta! 🙂

  3. Titti

    Sitter och googlar lockar, plattänger och locktänger och hamnar tillslut här, det måste vara meningen att jag ska vinna då? 😉

  4. Erica von Essen

    I like(d)! Min gamla locktång är jättesmal och blir het som lava då den inte har termostat. Vågar knappast använda den på mitt tunna svenska hår. Den här däremot verkar ju superlyxig.

  5. Nermina

    Jag har gillat och jag är så med. Håller tummarna! Min locktång gick precis sönder och jag har inte råd att köpa en just nu och vill jättegärna ha den här!
    Kram!

  6. emma

    Jag bara älskar att locka håret!
    Men att stå med min gamla tång som tar hundra låånga år att värma upp och gör inte alls lockarna sådär fina, som jag vill ha dom.
    Jag får liksom aldrig till det! Jag kämpar varje morgon…tillslut säger jag till mig själv, äsch det får duga!
    Men slide curler verkar det hur smidigt som helst, kanske till och med jag skulle lyckas?
    Hoppas det!

  7. maria

    i’m so in! letar ännu efter den perfekta curling-toolen, kanske den här är the one?! 🙂 håller tummar och tår för tur!
    maria.sundelin(a)gmail.com

  8. Anna

    Jag vill jättegärna vinna den här locktången för jag tror att den kan vara perfekt för mitt platta tråkiga hår! Jag älskar att ha lockar men jag har ingen locktång.. åh jag vill verkligen vinna!! 🙂

  9. Annika - drömmen om 11 barn

    Klart att jag är med och tävlar!
    Även om jag inte vart 100% nöjd med bilden på facebook – men det beror mest på färgskillnaden det blev i ansiktet och det blonda håret jag plötsligt fick, haha.
    Denna Slide curler skulle göra mina dagar underbart lätta, åtminstone "fixamigsjälvstunderna"
    Gillat dom på facebook såklart, Annika Nilsson Pettersson heter jag där.
    Kram Annika
    [email protected]

  10. Camilla Kindström

    Är gärna med och tävlar:) skulle vara kul att kunna göra lite nya frisyrer med mitt halvlånga hår! Har gillat på FB med.

  11. Alexandra Pettersson

    Skulle vara riktigt najs om jag kunde vinna då min locktång sjunger på sista versen.
    Tack för en inspirerande blogg 🙂

  12. Lovisa

    Ååå vilken perfekt locktång! Självklart är jag med och tävlar om en. Jag har gillat på facebook och håller nu bara tummar och tår på att jag vinner:)
    Kram!

  13. johanna

    åh vad kul!
    har alltid lockat håret med min plattång men har nu lagt det på hyllan då det sliter så otroligt mycket och jag vill få långt å fint hår till studenten i vår:D.. detta måste ju vara myyyyycket lindrigare!
    Jag har gillat deras sida på facebook och min mailaderss är: [email protected]

  14. frida

    Ååååh!!! blir alldeles i extas!! har velat köpa en locktång superlänge, då jag efter mycket kämpande har fått långt hår för första gången.. då jag är arbetssökande blir det också svårt att lägga ner pengar på en. hoppas hoppas hoppas!
    jag har gillat!