Annawii

MÄSSLINGVACCIN & MÅNDAG

God morogn måndag! Igår hade vi en mysig dag med en pigg bebis som var så himla pigg och glad hela dagen trots knappt någon sömn. Busunge! Vi gck dock och la oss med henne en stund innan middagen och då sov hon en timme så då var nog all eneri ut haha. Tokungen vår! Hade även besök av mina föräldrar och så började jag planera lite smått inför vår Spanienresa då det är första gången vi reser med bebis. Kom gärna med tips på vad vi inte får glömma!
Planerna för denna dag är jobb men innan dess ska vi på BVC för mässlingspruta. Det är ju lite tidigt men eftersom vi ska utomlands är det bra att ta och den måste tas minst en månad innan så vi hinner precis. Känns skönt att få det gjort och jag hoppas det går bra, det är ju alltid lite pirrigt inför vaccination! Ska även försöka hitta en baddräkt i dag för det är typ det enda förutom solkräm jag saknar tillr esan och jag vill så gärna hitta en fin. Har ju hittat drömmen på Asos men det är en gravidbaddräkt och det kanske inte blir så snyggt, eller vad tror ni?
Ha en toppendag och fin start på veckan?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Citrin

    Vi åker till Alicante, Benidorm (tror jag? gud vad bra koll jag har), där min sambos mamma bor. 🙂 Jag var inte helt såld på Mallorca när jag var där men hoppas att detta är mindre turistigt och mer mysigt.

  2. Citrin

    Hey, vi ska också till Spanien i september! 😀 Måste hitta ny bikini jag med, mina gamla känns så trista och urtvättade… Hade gärna haft baddräkt för att skona folk från valkarna men vill bli brun om magen haha! Kram på dig!