Annawii

TGIF

God morgon fredag! I dag är jag ledig och det känns väldigt skönt då jag blev tvärförkyld igår och har vaknat flera gånger i natt av halsont. Huvva! Planerna för dagen är att vila massor, boka tid hos Vårdcentralen och ha myspyskväll med Micke och Cookie i kväll. Härligt! Nu hoppas jag innerligt att förkylningen lugnar sig under dagen för vi är en perosn kort på jobbet så sjukdom känns inte så aktuellt. Håll gärna tummarna för mig! För övrigt är jagotroligt glad över att vi äntligen får se lite sol här i Umeå för den skänker så såväl glädje som energi och jag känner att jag behöver det nu. Så mer sol och vårväder framöver!  Vad gör ni i dag?
Ha en toppendag och ta hand om er!
/Good morning friday! Today I’m free from work and it feels good because I got sick yesterday and I haven’t slept so good because of my sore throat. Not fun! My plans for today is to rest, book an appointment at the doctor and to have a cosy movie night with Mike and Cookie. Lovely! I hope that my cold will pass fast if I rest a lot because we are one person short at work these weeks so I can’t be home from work. Please cross your fingers for me! What are you doing today babes?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gabriella

    Håller tummarna för dig! Själv har jag känt av ont i halsen till och från i ca 2 veckor, men är inget som har brutit ut ännu. Så, peppar, peppar!:)

  2. Anonym

    Ska du boka tid på vc för förkylning? Gör inte det, det är meningslöst. Slöseri med din tid och dina pengar. Kör värme, vila, vätska ist. /doktor

  3. Anonym

    Ska du boka tid på vc för förkylning? Gör inte det, det är meningslöst. Slöseri med din tid och dina pengar. Kör värme, vila, vätska ist. /doktor