Annawii

RECEPT – VEGETARISKA CANNELLONIS

I fredags gjorde jag dessa vegetariska cannellonis med två olika fyllningar och de blev väldigt lyckade! Lillan älskade de med spenatfyllning och de är väldigt milda och krämiga så jag tror att de flesta barn kan tycka om dessa!
Ingredienser:
2 paket färska pastaplattor
Bechamelsås
2-3 dl riven ost
65 gram färsk babyspenat
1 burk mascarpone
1 förpackning svarta bönor
1 förpackning naturell philadelphia
Spenat- och mascarponefyllning
Häll mascarponen i en skål och rör i lite spenat i taget. All spenat ska i så man får röra och trycka ordentligt så att smeten går ihop sig. Salta och peppar efter smak.
Bön- och färskostfyllning
Häll av vattnet från bönorna och häll dem sedan en skål tillsammans med färskosten. Rör ihop till en smet och krydda med salt och chiliflakes.
Gör så här:
Börja med att pensla ett generöst lager med bechamelsås i botten på varje form så att cannellonin inte bränner fast. Därefter lägger du ett lager med fyllning i ena hörnet av pastaplattan, rullar ihop och fyller på formen med rullarna. När formen är full häller du över riklingt med bechamelsås och toppar med ost. Sedan gratinerar du dem i ugnen på 200 grader till de blivit gyllene (ca: 20 minuter). Så gott och väldigt enkelt att göra!

Bon appétit!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.