Annawii

MONDAY BABY ♥

God morgon sötnosar! Så var det måndag igen och jag har precis ätit frukost och ska börja göra mig i ordning för en arbetsdag på Häggströms. Kul! Mådde helt okej fram till kvällen igår med men då kom det där förbaskade illamåendet tillbaka. Börjar tro att min mage inte kan hantera så mycket mat för jag åt lite ”efterrätt” i form av en skål med färska bär efter middagen och det var då det ”small till”. Får försöka se till att äta väldigt små portioner på kvällen och s eom det blir bättre! Nåväl, denna vecka känns som en bra vecka för våren är här, vi har en ledig helg framför oss och nu börjar alla roligheter närma sig. I början av maj kommer mina tremänningar hit på besök, sedan är det Ultraljudet och så åker vi till Malaga. Snacka om att maj blir en rolig månad!
Ha nu en fin dag och ta hand om er mina små fågelungar ♥
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnea

    Hoppas du piggar på dig snabbt. Jag hade illamående bara några v i början, mig hjälpte seaband och varma koppen/blåbärssoppa. Men det är så olika vad som hjälper:)

    1. ANNAWII

      Ja det är det verkligen och jag tror tyvärr jag har en värre släng av det där jäkla graviditetsillamåendet för inget biter :/.
      kram