Annawii

NEW WEEK, NEW OPPORTUNITIES

God morgon raringar och hej måndag! Vi hade ännu en härlig gårdag här i Spanien igår med massor av sol & bad, en tur till Costa (inte värt ett besök om ni frågar mig) och lite fotning i Competa. Mysigt! I dag är planerna pool och sol fram till middagsdags och sedan tänkte vi åka ner till ett köpcentrum och shoppa lite plus hitta någon restaurang vid havet. Härligt! Denna resa gör verkligen gott för oss och jag är så glad att vi hittade det här boendet för det är så lugnt och skönt men ändå hyfsat nära havet samt ett par mysiga byar/städer som känns väldigt ”vi”. Jag hoppas innerligt att vi kan bo så här halva året någon gång i framtiden för Spanien är så vackert och jag älskar allt i från landskapet till husen, maten och klimatet. Det är magiskt! Vad gör ni denna måndag sötnosar?
Ha en toppendag och ta hand om er!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Ja gud så skönt det skulle vara att bo i Spanien! Jag älskar landet men ogillar korruptionen som jag tycker sätter en del käppar i hjulet för mina tankar om att flytta dit! Har bott i Spanien under några månader när jag pluggat där och jag älskade det verkligen, det är dit flyttlasset skulle gå om jag skulle flytta från älskade Sverige!

    1. ANNAWII

      Ja det kan jag tänka mig, man kanske får se till att åka dit ofta och lite längre perioder innan man flyttar. Så man vet hur allt funkar/inte funkar.
      kram