Annawii

SPA MONDAY

God morgon raringar! I dag är jag ledig så jag ska faktiskt bjuda min kära mor på spa för hon fick ett hemmagjort presentkort på det när hon fyllde år. Mysigt! Det känns faktiskt väldigt lägligt för jag har känt mig dränerad på energi sedan i lördags så det kanske hjälper med lite mamma-tid och att bada, basta och ta hand om mig själv. Förhoppningsvis blir jag lite piggare av det för trots att jag ändå är inne i en positiv period känner jag hur tröttheten drar ner mig och jag orkar/vill inte hamna tillbaka i mörkret. Känns som att jag hade en alltför mörk vinter förra året med perioder då jag knappt kände livslust så jag blir lite rädd när jag är och snuddar vid mörkret nu. Men det hade å andra sidan sina orsaker så det ska nog inte bli så i år och så har jag ju börjat breda väg för mina drömmar så även i mörka stunder kan jag faktiskt se att ljuset och hoppet alltid finns. Det är värt mycket! Nåväl, förutom spa-besök ska vi även fota lite och göra Folkabussen fin eftersom bästa Susanne ska hyra den i några dagar sen. Kul! Vad gör ni i dag kära ni?
Ha en bra dag och hoppas ni får en toppenstart på nya veckan!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Låter jobbigt de där! Har haft mörka perioder själv och då har det hjälpt att skriva i dagbok. Skriva ner exakt hur det känns och allt, utan att nån dömmer och bara få ut allt det "onda". Lite som självterapi 🙂 Och självklart prata med närmaste om hur det känns. Ha en toppenkväll Anna, du förtjänar att må ditt bästa! 🙂

    1. ANNAWII

      Ja det är smart, det är oftast väldigt skönt att skriva av sig för då släpper ångesten lite. Och så kan det vara nyttigt att gå tillbaka till och se att "jo, jag har mått så här dåligt förut men det blev bättre så det borde bli det nu med". Annars är en ju dålig på att förtränga det.
      Kram hjärtat <3