Annawii

WORKING SATURDAY & A BABY BOX

God morgon raringar! Igår hade vi en lugn dag med lite grillning, fotning, mys med missarna och så hämtade vi ut vår startbox från Libero som alla blivande föräldrar kan få. Härligt! Kan visa er innehållet i den (samt den jag hämtat ut från Apoteket) om ni vill för det kanske är fler som är sugna på att beställa dem (de är gratis så klart).
Planerna för i dag är jobb på Häggströms och efteråt ska vi köpa hem lite mat och bara mysa. Det är ungefär vad jag orkar just nu då kroppen känns tung och huvudet trött eftersom jag sover så lite. Det går verkligen så fort nu och även fast jag är liten för att vara i vecka 33 är jag väldigt stor och tung över magen för att vara mig så det tar på kroppen. Slapp dock vätskesamling igår så hoppas jag klarar mig i dag med för jisses vad obehagligt det var! Benen var så stumma och det pirrade i dem hela natten efteråt när vattnet ”gick tillbaka”.
Vad gör ni i dag kära ni?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Apoteket Hjärtat hade den bästa boxen tyckte jag. Den är gratis om man blir medlem (och ja, ni kommer bli stammis på Apoteket sen också ?)

  2. JohannaIsabella - Mammablogg

    Åh jag minns hur kul och mysigt det var med alla babyboxar (även om innehållet ibland var sådär haha). Tycker för övrigt inte alls att det ringt så många försäljare som alla sa att det skulle när man registrerade sig för boxarna. Kram!

    1. ANNAWII

      Ja det känns ju lyxigt även om innehållet inte är lyxigt hihi. men skönt att få lite blöjor och extra våtservetter, sånt kommer ju gå åt!
      Kram