Annawii

A FREE MONDAY ♥

Morsning korsning sötnosar! I dag är jag ledig och det känns så skönt för det känns som att någon ”knockat” mig i helgen för jag är så trött att jag knappt orkar någonting. Som tur var lyckades jag somna om när jag vaknade där vid 4-tiden i dag så jag fick sova ända till 6.30. Det är länge för att vara mig! Planerna för dagen är att försöka vila massor så jag får tillbaka orken, handla till onsdagens ”Rock/halloween”-buffé samt fota lite till webshoppen. Men huvudfokus är vila och att försöka få tillbaka energin för jag tycker inte om att vara så orkeslös. Men det blir kanske så när man får ett besked som jag fick förra veckan, först blir man chockad, sen ledsen och sedan enormt trött. Är säkert inget konstigt! Nåväl, nu ska jag göra lite frukost innan det är dags att göra undan alla ”måsten” så jag kan slänga mig på soffan sen.
Ha en fin dag och ta hand om er ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Citrin

    Men fy, Anna, hur är det med dig? Är det något hälsobesked du fått? 🙁 Blir så bekymrad när jag ser hur lite du sover, har själv haft insomni i typ 15 år så vet hur det är… Men har det oftast under kontroll idag som tur är.
    Stor kram, njut av din fria dag!

    1. ANNAWII

      Hej finis! Nej det är inget sånt, fick veta en tråkig jobbgrej förra veckan så det är inget livsavgörande men ändå tråkigt och det skapar så klart en osäkerhet kring framtiden. Tack för att du är så omtänksam hjärtat <3. Stor kram