Annawii

EN SÄMRE SÖNDAG ♥

Hej söndag och absolut inte god morgon i dag. Igår mose var lillan lite piggare så vi trodde att hon var frisk men däremot så blev jag sjuk direkt efter att hon somnat efter lunch så då var det hinken och jag till hon vaknade. Hon var inte alls
pigg då så hon fick ligga i min famn och slumra/se på telefonen varvat mellan mina kräkningar. Huvva! När Micke kom hem på kvällen tog det även om för lillan och Micke kräktes han med (han är dock helt pigg nu) så det var en ganska tuff dag igår.
I dag mår ingen super men lillan mår värst då hon kräkts och det skär i mammahjärtat. Hon är så slut och har knappt ätit något sedan i torsdags. Just nu sitter hon och knaprar på lite torkad banan så jag hoppas hon får behålla det. Tycker det är så
hemskt att se henne så här för det enda hon vill är att sova och blicken är alldeles tom. Som tur är dricker och kissar hon men vattnet gör ju även att hon kräks så jag försöker med saft men eftersom hon aldrig fått dricka det innan är hon inte
ett fan av det. Jag hoppas så att detta är sista riktiga sjukdagen för oss alla för nu har lillan varit sjuk länge (hon hade ju feber och förkylning innan) och det märks på henne ♥. Håll gärna tummarna för oss!
Har någon av er åkt på detta?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emm

    Hu för magsjuka! Några tips från en som varit där många gånger. Inte bara vatten, som nån annan skrev. Om hon inte gillar saft så kanske äppeljuice eller Proviva (inte blåbar dock)? Grön banan, smörgåsrån med smör/bregott, potatismos med rejält med smör, fett stabiliserar magen säger vårt bvc. Chips är inte heller fel. Och ta det försiktigt med mjölkprodukter i övrigt eftersom laktos är jobbigt för magen. Sist, viktigast av allt, stanna hemma tills hon varit symtomfri i 48h men det har du säkert koll på. Ta hand om er och krya på er!

  2. Anonym

    Fy alltså, det värsta som finns!! Men ge inte vatten, vätskeersättning, proviva, saft, drickyoghurt… måste vara nåt med näring i tjatar alla om jämt. Vår kille hämtade sig bäst efter vätskeersättning för barn med lite saft i. Han är två år. Krya på er!!

  3. Malin

    Vi låg hela familjen förra veckan och lyckades även smitta ner sonens mormor, morfar och farfar. Jag fick en sån vätskebrist att jag tuppade av och inte var kontaktbar så ambulans kom. Fy så gräsligt det var. Som tur var verkade sonen ändå vara den som mådde bäst, han var mest lös i magen och kräktes bara några gånger, så det gjorde att han ändå hade lite mer energi. Flera av oss vuxna fick även hög feber så jag vet inte riktigt om det var vinterkräkan eller någon form av influensa, men jag hoppas att det aldrig mer hälsar på igen i alla fall! Krya på er!

    1. ANNAWII

      Men fy vännen! Låter som en riktig mardröm :(. Vätskebrist är INTE att leka med, man mår så sjukt dåligt av det, måste dricka lite nu för har varit dålig på det och vill INTE ha det.
      Kram fina