Annawii

HELLO NEW WEEK

God morgon måndag! Igår hade jag en minst sagt produktiv dag med hela två photo shoots, promenader, fix med loppisgrejer och sedan massor av bus med kissekatterna. Jag fick i gång Frasse så han var helt bindgalen och om ni vill se filmer kan ni göra det på Mickes Instagram – @mikaelakersten). Vår lilla tokiga pappa Baloo! Planerna för i dag är att strax ta en skön morgonpromenad och sedan mysa med katterna innan det är dags att åka i väg med alla grejer till båsloppisen. Jag har plockat ihop så mycket fint och satt väldigt låga priser så om ni är i Umeå denna vecka ska ni besöka den och spana in mina bås! För övrigt går det fortsatt bra med Pepsi max/Läkerol-avvänjandet och jag är så nedrans stolt över mig själv. Från att ha varit konstant svullen över magen och stressad i kroppen 24/7 är nu magen som den ska och jag har mer tillfredsställelse i kroppen. Jag ska ALDRIG börja med den skiten igen och om vi får barn ska de inte få dricka läsk förrän de blir gamla nog att ta det beslutet själva (hur andra gör är upp till dem men efter att ha haft mitt beroende så länge vill jag inte utsätta någon annan för det). Mjölk, osötad saft och mjölk duger gott! Vad gör ni i dag raringar?
Ha en fin dag och en toppenstart på nya veckan!
/Good morning sweethearts! I had a productive day yesterday with two photo shoots, lovely walks, some work with the flea market things plus lots of play with the cats. Frasse was totally crazy and if you want to see films on him you can check out Mikes Instagram – @mikaelakersten. Our crazy little papa bear! My plans for today is to take a morning walk soon and afterwards I will cuddle with the cats until it’s time to go to the flea market. I have so many beautiful things to affordable prices so if you are in Umeå this week you should visit it! What are you doing today babes?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa!

    Håller så med om barn och läskdrickande. Jag dricker inte läsk själv (typ en gång varannan månad kanske) och skulle ALDRIG ge mina kommande barn (man ska inte ta graviditet för givet, men hoppas såklart på att det ska gå vägen!) det förrän de är stora nog. Gäller även godis, bullar m.m. Blir så arg när barn i min närhet (men som jag inte kan påverka) äter mängder med sånt skit! Ursch. Oansvarigt, outbildat och nonchalant av föräldrarna.