Annawii

DEN FÖRSTA TANDEN ♥

God morgon fredag! Igår hade jag en trött men ändå rätt mysig dag då jag fick tid för att mysa med såväl missar som bebis och på kvällen löste vi mysteriet på varför lillan har det lite jobbigt på kvällarna – det stavas första tanden (kan så klart inte vara 100 men det ser ut som det). Jag märkte att hon tuggade frenetiskt på sina Sophie la Girafe-leksaker så jag började kika i munnen och på vänster sida bredvid framtanden syntes ett litet risgryn. Ringde så klart bästa Therez för tips och råd eftersom hon är tandhygienist och så förberedde vi oss på ännu en tuff kväll med mycket tröstande och promenad. Dock var hon bara lite grinig ett tag men så fort hon fick amma gick allt bra och sedan slukade hon två flaskor (100 ml/st) med kall ersättning. Fick tipset av Therez att kyla kan vara skönt och det verkade hon tycka för det sa bara slurp och sedan var de borta. Bör då tilläggas att hon knappt ätit något på dagen igår så det behövdes mer än väl!
I dag är denna mamman fortfarande lite trött för jag har haft ont på sistone och efter amningen i natt blev det värre (har inte ont i brösten) så jag hade svårt att somna om. Som tur var kom min lilla Cookie och tröstade (hon är världens snällaste katt som alltid kommer när jag har ont eller är ledsen) och Micke höll min hand och sa åt mig att ta en taxi till VC i dag. Så planerna för dagen är att försöka få en tid där plus baka en nutellacheesecake till i morgon samt vila och mysa med mina små gryn. Är så glad att jag har mina små kissemissar för trots att det inte finns samma tid som förut för dem är de så otroligt lojala och mysiga med mig. Älskar dem så mycket och hoppas att de och lillan ska bli bästa kompisar när hon börjar bli mer medveten om dem, just nu lever de sida vid sida utan att lägga någon större vikt vid varandra hihi ;).
Vad gör ni i dag kära ni?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Hedvig har precis också fått sin första tand, o hon är ju född i mars, hihi. Tänk vad olika det är. Men iaf, vi får typ inte i henne något heller, varken flytande, fast, varmt eller kallt. Supersvårt. Det får helt enkelt bli det det blir. O kalla bitleksaken är grym just nu.