Annawii

A HAPPY MUM AND AN EXCITING FUTURE

God morgon sötnosar! Igår hade jag en riktigt bra dag på jobbet trots rejält illamående på förmiddagen då jag fick jobba med flera av mina favoriter och för första gången på ett par veckor hade jag lite mer energi så hjälpte en kollega att hänga om lite i butiken. Kul! Efter jobbet fick jag som vanligt hämtning av Micke och vi åt middag ute på Utopia. Micke testade Pure Fastfoods friterade avocado i pitabröd och gav den tummen upp (jag ska också testa deras mat men kände inte att något passade mina gravidbegränsningar). Kul med något nytt här i stan!
Planerna för i dag är att fixa lite saker inför framtiden, hämta en byrå vi köpt i en ”Köp & sälj”-grupp på Facebook och vila lite. Något är definitivt på gång i denna blivande mammas kropp så vi får se om det går snabbt eller är några veckor kvar men något är det i alla fall som händer. Hur spännande!
Vad gör ni i dag sötnosar?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Idag kommer bvc på hembesök, lillasyster har hunnit bli 10 dagar! Sen blir det att hälsa på min syster och min nya systerdotter som är 4 dagar ❤️