Annawii

SUNDAY MORNING ♥

God morgon raringar! Det gick superbra igår trots att vi saknade Micke massor och jag hann med en riktigt härlig vinterpormenad med mina föräldrar plus lunch ute innan vi kilade hemåt och hann mysa en stund. Sedan kom Mickes föräldrar och det var så kul att de äntligen fick träffa vår lilla ”C”. Som vi längtat! Det är en sådan enorm lycka att få dela denna upplevelse med mina och Mickes föräldrar och man kan verkligen se lyckan i deras ögon när de ser på henne. Det värmer både mitt och Mickes hjärta och vi blir lika rörda varje gång ♥.
Planerna för i dag är att hänga med Mickes föräldrar och i kväll ska vi äta söndagsmiddag hemma hos mina förlädrar. De har lovat oss stek och det ska bli så gott för det var något jag kände att jag ville äta mot slutet av graviditeten men inte riktigt vågade då jag mådde så illa av kött. Nu är ju dock allt illamående borta och det är så skönt! Känns nästan overkligen att jag mådde illa i 9 månader och sedan försvann det på en sekund efter att jag fött lillan. Tänk vad kroppen är fantastisk!
Vad ska ni hitta på i dag världens bästa ni?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Trebarnsmamma

    Så underbart att du slipper illamåendet 🙂 Sara, de har nog tänkt igenom deras beslut, inget någon annan behöver fundera i tänker jag. Vi är ju alla olika med olika känslor kring mammaledighet. Hoppas ni fick en fin dag Anna!

  2. Marielle

    Märkligt hur illamåendet försvinner som i ett trollslag när lilla bebisen tittat ut! Jag födde min dotter tidigt på morgonen och när frukostbrickan sedan kom var jag så inställd på att illamåendet skulle slå till, men inte då 🙂 kroppen är konstig.
    Så roligt att få visa upp sin lilla skatt för nära och kära, förstår att ni är superstolta över ert lilla hjärta ❤

  3. Sara

    Jag tyckte det var jättejobbigt när min man började jobba igen, räknade mer eller mindre ner timmarna tills han skulle komma hem. Så himla tråkigt att vara ensam med ett spädbarn. Visst hade ni köpt hus? Du verkar ju ändå ha ett behov av att komma ut och träffa folk/äta lunch/ etc – hur känns det att flytta ut på landet? Är du aldrig nervös att du ska känna dig isolerad själv med en bebe? Även om man är en sån som uppskattar det lugna livet nära naturen så är mammaledigheten i många fall en extremt påfrestande period i livet och jag vet att i allafall för mig hade det varit hundra gånger värre om det skulle vara ett projekt varje gång jag ville fika/gå på öppna förskolan/gå på museer/köpa blöjor/gå på bibblan. Nu säger jag ju inte att det är så för dig, inte alls, men jag tror att många har en romantiserad bild av att bo på landet och att det finns en myt om att livet ska bli "enklare" när det i själva verket blir mycket tuffare att avskärma sig från myllret, bekvämligheter och vännerna som bor i stan. Särskilt när man får en bebis. 🙂 kram!

    1. ANNAWII

      UJag tycker självklart också att det är trist att Micke ska börja jobba nästa vecka men samtidigt har jag ganska mycket hemmajobb plus vår lilla tjej och en massa småfix i nya huset ås jag kommer inte gå sysslolös hihi. Har även två arbetskamrater som precis fått små så jag kan hänga med dem plus att min vän Therez är mammaledig så vi kommer åka till varandra.
      Sedan tror jag att du kanske läst av mig lite fel för trots att jag självklart gillar att umgås med mina nära är jag ganska introvert som behöver mycket tid själv. Jag älskar att dona på hemma och ser väldigt mycket fram emot att få möjlighet till det under mammaledigheten plus att inte känna stadsstressen som börjat tära på mig ganska mycket de senaste åren. Detta är absolut inget spontanköp utan vi började kolla på hus på landet för 3-4 år sedan så vi har gått igenom för- och nackdelar x antal gånger och känner oss trygga med vårt val, sedan är det så klart inte rätt för alla att flytta ut på landet men för oss är det rätt och de tär viktigast!

  4. Anonym

    Det är verkligen helt tokigt hur snabbt det där nio månaders långa illamåendet försvann efter förlossningen!! Jag åt prickigkorvsmörgås i mängder några veckor efteråt, det var vad min mage saknat. Hihi! Hoppas ni får en mysig söndag!

    1. ANNAWII

      Ja det är så sjukt! Jag kan liksom äta kött, mejeriprodukter och gurka som jag knapt kunnat äta på 9 månader. Helt sjukt att det bara försvinner på en sekund!
      Kram fina