Annawii

HÄRLIG HELG, FRISÖRBESÖK & SKRATTYOGA

God morgon måndag! Igår hade vi en så härlig dag med utelek med grannbarnen på dagen, vilostund när lillan sov och sedan kom mina föräldrar Ver på en supersmarrig middag. Härligt! Micke gjorde en ljuvlig boeuf bourguignon som alla uppskattade och så fick han fina födelsedagspresenter i efterskott. Lyx!
Planerna för i dag är jobb/förskola och efteråt ska vi åka till stan eftersom jag ska sätta in mina extensions igen. Så skönt att man kan ta ut dem när man reser bort och sedan sätta in dem igen. Måste även säga att jag faktiskt börjat trivas riktigt bra i mitt egna hår så efter denna vända med löshår kanske jag kör utan ett tag. Mitt egna hår har blivit riktigt fint under tiden jag använt Hairtalk då det inte sliter på håret och jag tar hand om håret mycket bättre när jag har det. 
För övrigt måste jag säga att jag är sååå trött, lillan sover dåligt just nu och det påverkar såklart mig. Vaknade helt urlakad i dag (eller vaknade och vaknade, hade knappt fått sova) men då visade Micke mig ett klipp på ett Ted-talk om skrattyoga så vi testade det och det funkar verkligen. Är såklart fortfarande slut fysiskt men känner mig mycket mer tillfreds psykiskt och inte lika tröttbitter. Sedan ger vår lilla solstråle mig energi för trots jobbiga nätter är hpn som en liten dröm. Så glad, nyfiken och tokig. Hon var dock inte lika positiv till min skrattyoga utan kollade skeptiskt på mig sa ”Nej” och sedan ”Jag e blyg” när jag fortsatte skratta. Tokungen min!
Hoppas ni är lite piggare än mig och testa skrattyoga ni med ifall ni behöver lite pepp!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Hoppas du får sova bättre i natt! (eller en middagslur som jag själv tycker är underskattat). Skrattyoga lät underbart, det måste jag leta upp!