Annawii

SUNDAY FUNDAY DETAILS – ESSIE GIVE AWAY

Jag har som sagt var fått testa Essies nya sommarkollektion och här är ett par detaljbilder från när jag invigde det korallfärgade lacket ”Sunday funday”. Det är fantastiskt fint och jag tycker att det passar ypperligt till denna outfit med massor av färg och detaljer! Om ni också vill vinna ett härligt kit med Essie sommarkollektion behöver ni bara lämna en kommentar där ni berättar hur många färger som ingår i den nya kollektionen (svaret kan ni hitta på Essies Facebook-sida) plus berätta vilket lack ni gillar mest och hur ni skulle matcha det!
Hoppas ni gillar min matchning och lycka till raringar!
/I have gotten the chance to try Essies new summer collection and here is a couple of detail photos of how I matched their coral nail polish ”Sunday funday”. It is so beautiful and I think it looks amazing with this colorful and playful outfit! If you also want to try the new collection you can win it by answering on how many colors there are in the new collection (you can find the answer at Essies Facebook page) plus tell me which color who is your favorite and how you would match it! I hope you like my outfit and good luck sweethearts!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Det finns 6 st. Min favorit är "the girls are out". Eftersom den är väldigt färgglad och spännande skulle jag matcha den med svart lös klänning, ett lätt halsband och stram hästknut för en väldigt modern look för t.ex. jobb eller en shoppingrunda (där nagellacket blir ett riktigt statement med mycket fokus). Eller med blommig klänning, lockigt hår och bruna sandaletter för en somrig och söt look för någon av sommarens konserter eller grillningar med vänner osv. Det är såpass användbart att det går att matcha fint oavsett tillfälle och humör! Nu håller jag tummarna 🙂

  2. Amanda

    I kollektionen ingår sex lack, alla med sin egna stil.
    Personligen skulle jag satsa på en klassisk stil där naglarnas färg får möjlighet att komma fram. Med färger från Essies sommarkollektion tycker jag att dessa ofta är en tillräcklig accessoar i sig själva.
    Jag skulle välja lacket "Naughty Nautical" som lätt går att matcha till både en dag på stranden eller under en lång natt. Tillsammans med lacket skulle jag ta på mig ett par höga svarta tajta jeans, en lätt vit lös topp samt en kavaj i matchande färg till nagellacket. Till detta skulle jag sedan, beroende på tillfälle, antingen ta ett par lättare sandaletter och solglasögon för en shoppingdag, eller ett par pumps, smycken och clutch för en utekväll.

  3. Olivia Carlsson

    I den nya kollektionen finns 6 färger.
    Min favorit är samma som din, den korallfärgade "sunday funday" och jag skulle matcha mina naglar med en ljus klädsel, till exempel en vacker blommig långklänning, sandaler, en snygg skinnväska och en bekymmerslös enkel frisyr 🙂

  4. Elin Cardell

    I essies sommarkollektion finns sex nagellack. Måste verkligen ha dem allihop, så ska köpa hela serien nästa vecka i New York.. 😉
    Men min favorit är rock the boat, fast jah har redan en miljard blå nagellack men jag älskar dem! Speciellt de där lite ljusare nyanserna, det är så himla fint!
    Jag skulle vilja matcha det med en vit sommarklänning som jag har hemma från HM. Skulle haft den på skolavslutningen men hade aldrig det 🙂 Till den skulle jag ha ett par bruna lädersandaletter och en kuvertväska i samma färg som nagellacket. I håret skulle jag nog ha en blomma som också skulle vara i samma färg. Och sen några snygga läderarmband på ena armen.

  5. Wilma Ocokoljic

    I Essie’s nya sommar kollektion ingår 6 olika färger. Min personliga favorit är nog "The girls are out" Det är en så himla fin och rolig färg,
    perfekt till sommaren och till detta skulle jag nog ha en mörk och sliten jeans jacka, mönstrat linne (tribal mönster), vita shorts och ett par vita Converse så man ser fin och brun ut!

  6. Filippa

    I kollektionen finns det sex stycken lack. Det jag tycker är finast är det ljust lila lacket Full Steam Ahead. Jag tror att det blir supersnyggt när man är sådär sommrigt brun. Jag skulle matcha med en riktigt riktigt sommrig outfit, gärna en klänning i pastellig färg. En fransväska till det. Mängder med guldiga smycken, ringar i olika storlekar och former, en klocka modell större och ett enkelt halsband. Solglasögon är också ett måste, både för att outfiten ska bli fulländad och för att skydda den känsliga hyn runt ögorna. Till den här outfiten skulle jag välja ett par som inte var allt för hårda. Sen kör vi pricken över i med ett par sandaler i äkta bohemstil. Superfint!

  7. Wilma Mackie

    Åhh så fina bilder!! Det finns 6 färger i sommar kollektionen, min favorit är helt klart Sunday Funday och jag skulle nog matcha det med ett par vita shorts, ett mönstrat linne och massa fina guldsmycken.

  8. Nea

    Det finns 6 st lack i Essies Sommarkollektion! Personligen gillar jag Sunny Funday eftersom jag älskar att färgen är så fruktig och läskande på något sätt. Själv skulle jag matchat den med en vit spetskjol i midjan, en instoppad topp i samma färg som lacket, håret i en lös knut och ett par vita converse. 🙂

  9. Sofie

    Det finns 6 lack i sommarkollektionen och mitt favorit är det gröna, ”the more the merrier” för att det är en ganska ovanlig färg på nagellack. Jag skulle matcha det med ett färgglatt linne, ett par vita shorts och mina gröna converse. Väldigt enkelt 🙂

  10. Cynτhia ♫

    Det finns 6 stycken olika färger i den nya sommarkollektionen! 🙂 Älskar verkligen alla färgerna men jag väljer nog Sunday Funday. Tycker nagellacket passar perfekt till mitt nya linne från gina som har en massa spetsdetaljer i ryggen.. 🙂 man kan matcha det med ett par jeans, snygga skor, armband och en snygg fläta!

  11. Tova

    6 färger ingår i den nya kollektionen.
    Jag gillar den rosa nyansen "the girls are out" mest. Skulle matcha det med något enkelt och inte allt för färgglatt. Ett par svarta shorts, snyggt linne, låga vita converse och uppsatt hår tillsammans med ett par silversmycken! 🙂

  12. Tova Lindberg

    6 färger ingår i den nya kollektionen.
    Jag gillar den rosa nyansen "the girls are out" mest. Skulle matcha den med något enkelt, som ett par svarta shorts och ett snyggt linne! 🙂

  13. Julia Sjöberg

    Det finns fem lack i kollektionen! The Girls Are out är en klar favorit, som jag skulle matcha med min marinblå kimono med magenta-inslag, svarta shorts, boots och några smycken i guld!

  14. Darksess

    Det är 5 lack. Favoriten är det lila lacket som jag skulle matcha med min svarta enkla sommarklänning, silversmycken och en inbakad fläta.

  15. Asse

    Det finns 6 lack i nya kollektionen. Alla pastellfärgerna är underbara och typiskt sommriga. Mitt favorit-lack är Naughty Nautical. Passar perfekt till brunbrända tår och ett sommarblekt hår. Jag skulle styla med en vit virkad klänning, guld smycken och utsläppt hår. Jag älskar nagellack skulle bli så så så glad =)

  16. Tilda Akke

    Det är sex färger i Essies nya sommarkollektion.
    Jag gillar färgen "Naughty nautical" bäst och tycker att den passar till ganska enkla stilrena kläder.

  17. Sandra

    Det finns 6 lack i kollektionen. Alla är jättefina men jag tycker mest om Sunday funday. Jag skulle matcha det med en fin blommig sommarklänning med ett par converse eller klackar till 🙂

  18. Anonym

    Det finns 6 lack i sommarkollektionen. Min personliga favorit är "rock the boat" som bland annat hade varit snygg til en ny bikini jag har köpt och et par jeans shorts med en vit stickad tröja till.

  19. Linn

    Svar: 6 stycken.
    Jag tycker bäst om "the girls are out" för den har en skön attityd och jag skulle matcha den med höga, blåa, slita jeansshorts, ett vitt linne med öppen rygg och ett par snygga platåskor!

  20. linn

    Svar: 6 stycken.
    Jag tycker bäst om "the girls are out" för den har en skön attityd och jag skulle matcha den med höga, blåa, slita jeansshorts, ett vitt linne med öppen rygg och ett par snygga platåskor!

  21. Hanna

    Det finns 6 st lack. Min favorit är Sunday Funday. Jag skulle matcha det med ett par converse, ett par shorts, ett virkat vitt linne helst, och ett par brunbrända ben och lite slarviga lockar i håret + ett par färgglada armband som matchar nagellacket. Och sist men inte minst en kamera runt halsen. 😉

  22. Lina

    Det finns 6 lack, min favorit är rock the boat, har letat efter ett ljusblått nagellack till sommaren, tycker essies lack är de lättaste att få till snyggt på naglarna och håller väldigt bra. Jag skulle bära det tillsammans med ljusa jeansshorts, ett slappt grått linne , ett par snygga sneakers och en svart Rebecca Minkoff mini mac väska 🙂

  23. Moa Andreasson

    Det finns 6 färger och min favorit är "full steam ahead" och den skulle jag matcha till en fin kjol och ett linne i samma färg som naglar, love it!

  24. Sandra

    Det finns 6 stycken färger som ingår i den nya kollektionen. Mitt favoritlack är "Full steam ahead" och jag skulle matcha det med ett par höga ljusa levis shorts med ett brett brunt skärp med gulddetaljer i midjan, en vit bandeu top med detaljer, ett par vita converse med hög sula, och ett oranget humanity armband virat runt handleden och massa ringar. En brun fransväska runt axeln också.

  25. Matilda Tilly Aldén

    Det finns hela 6 underbara lack i sommarkollektionen. Hade inte kunnat välja bara ett så jag hade ju stenhårt kört på två lack, antingen prickigt eller något sådant. Rock the boat och full steam ahead är mina två favoriter och jag hade matchat dem med ALLT!

  26. matilda

    I den nya essie kollektionen finns det 6 st nagellack. Min favorit är "sunday funday". Jag skulle matcha denna fina korallfärgade rosa med en vit maxi klänning med spetskant vid bysten. Guldsmycken, Spetsballerinor och en mycket enkel handväska skulle passa perfekt 🙂

  27. AnnaSmyckeform

    Hej!
    Det finns 6 st färger i sommarkollektionen. Min favorit är det ljuslila lacket "full steam ahead". Till det skulle jag ha mina ljusa korallfärgade shorts i loose fit, ett tight vitt linne, min silverring med ametist, några långa halsband i olika längder och ett par bruna sandaler. Håret skulle få hänga vågigt längs med ryggen och axlarna. Sommarfeeling 🙂

  28. Maria

    Svar: 6 lack i den nya kollektionen
    Jag tycker att alla lacken var coola, men måste ju välja en och då väljer jag den röda "Sunday funday". Den skulle passa perfekt till min nötta svarta skinnjacka, acnejeansen, svart snygg top och mina älskade svarta sandaler från Rizzo. (Alla nagellacksfärgerna skulle nog definitivt passa bra till det!)

  29. Mathilda

    Det finns 6 lack i sommarkollektionen 2013. Min favorit är "sunday funday". Lacket skulle jag matcha med en svart sommarklänning, kilklackar med svarta remmar och korksula samt ett "head floral band" med blommor i samma färg som nagellacket. Fräscht, roligt och somrigt med en extra färgklick. Den perfekta sommaroutfiten!

  30. Rita

    Det finns 6 lack i den nya kollektionen och min favorit måste nog vara ’rock the boat’. Jag skulle matcha den med shorts och en cropped vit tröja. Jag skulle även ha massor med smycken, guld och silver 🙂

  31. stina

    åh vad roligt! och fina bilder!
    det finns 6 lack i den nya sommarkollektionen! älskar alla men skulle välja rock the boat och matcha med mina ljusa jeans, randig skjorta och guldklocka! funkar både på jobbet & på fest! 🙂
    kram!

  32. Cassandra Heiskanen

    Det finns sex stycken olika nagellack i sommarkollektionen från Essie. Min personliga favorit är är sunday funday. Jag skulle matchat nagellacket med svarta jeans, en vit tubtopp och svarta klackar, iallafall om jag skulle ut. Klär mig väldigt svart-vitt så har alltid färg på naglarna så denna kollektion skulle passa mig perfekt!

  33. Bella Sundqvist

    Det finns 6 stycken lack i den nya sommarkollektionen och även fast alla 6 är så himla fina så är nog min favorit ”rock the boat”. Den korallblåa färgen skulle passa så gudomligt fint till en av mina vita klänningar och mina korallblåa hunterstövlar till! Jag skulle också matchat det med ett par slitna shorts, en transparent blus, sandaletter och några tuffa smycken på det! Jag skulle verkligen behöva nya nagellack i min lilla nagellackslåda eftersom nästan alla mina lack är gamla, torra och allmänt äckliga. Hur fint är det att gå ut med klumpigt nagellack som ändå försvinner efter en dag liksom? Haha! Håller tummarna nu för att vinna detta underbara kit! 😀

  34. Alexandra

    Det ingår 6 lack i Essies nya kollektion! Jag älskar färgen "full steam ahead". På sommaren lever jag i bikinis och full steam ahead-lacket skulle pigga upp och synas extra mycket till en vit bikini och ett en tunn strandklänning.

  35. Esra Colak

    Jag är med! 🙂
    Det är totalt 6 färger i kollektionen.
    Gillar mest ”Full stream ahead” tror jag. Passar inte i så jätte många färger och lilla är min favoritfärg 🙂

  36. Emma Surell

    Det finnns 6 olika färger och min favorit är just den du har på bilderna sunday funday!
    Den skulle jag matcha med alla mina favorit jeansshorts och någon snygg franströja. Men egentligen så passar det med nästan allting!

  37. Julia Nilsson (BeautyRookie)

    kollektionen innehåller 6 nya lack och min personliga favorit är ”sunday-funday” som du har på naglarna i inlägget över!
    Jag skulle matcha lacket till en vit klänning och guldiga ringar och ett stort guldigt halsband så att färgen på mina fingrar är det enda i färg.
    Vore super kul att vinna denna kollektion!! 🙂

  38. Moa

    Super fin blogg!
    Det finns 6 lack i den nya sommarkollektionen.
    Min personliga favorit är rock the boat som är en jätte gullig färg. Den matchar jag till himlen och havet.

  39. Malin

    Den nya kollektionen har sex stycken lack – varav fem stycken ingår i detta kit – , och min favorit är nog "rock the boat". Jag tycker att den sticker ut, men på ett lagom sätt, samtidigt som att det känns väldigt mycket sommar. Jag skulle matcha det med flätlockigt hår, en svart, vid midjekjol över ett linne, en grå, lite stor tjocktröja över det, och sen föra i lite mer färg i något långt halsband, ringar, armband och något hårspänne.

  40. Susanne

    Det finns 6 somriga lack i den nya kollektionen och min favorit måste nog vara just ’Sunday Funday’, ett perfekt korallfärgat lack att matcha alla snygga sommarkläder som finns nu 🙂

  41. Jonna

    Det finns 6 somriga lack i den nya kollektionen och min favorit måste nog vara just ’Sunday Funday’, ett perfekt korallfärgat lack som jag skulle matcha till min nya vita spetsklänning från lindex, guldsmycken och blommor i håret 🙂

  42. Hanna

    6 stycken underbara lack ingår i kollektionen och min absoluta favorit är "the girls are out"! Skulle vilja matcha den med en allmän tomboy outfit med ljusblåa bf jeans, en enkel, tunn t-shirt (vit) och smycken som står ut i både färg och form. typ turkos och jade. Lagom sommar rockigt 🙂

  43. Belinda Halvardsson

    Jag har redan Sunday Funday som jag älskar och sist matchade jag den till enkel vit känning från 2nd DAY, heels i beige/vit , vit clutch m gulddetaljer och enkla guldsmycken. Din jacka som du har på bilden är grym, SÅ SNYGG! Fastnade egentligen för Naughty Nautical av sommarkollektionens 6 färger men köpte inte den i tron att jag inte skulle använda den så ofta… Nu saknar jag den då jag gärna klär mig i svart även på sommaren och den skulle lysa upp en svart outfit riktigt snyggt.

  44. Främling

    Det finna 6 lack i den nya kollektionen.
    Min personliga favorit är full steam ahead. Skulle bära den med en somrig outfit så som mintgröna shorts med antingen en ljusrosa linne eller ett vitt och se lagom glansig ut. Hehe

  45. Malin

    Kul tävling! 🙂
    Det finns 6 lack i den nya sommarkollektionen.
    Min favorit är Sunday funday,
    skulle matcha det snygga korallfärgade lacket till en svart spetsklänning,
    utsläppt lockigt hår, rosa läppstift, remsandaler och massa silverarmband
    och ringar. Så snyggt och somrigt! 🙂

  46. Julia

    Det finns sex lack i kollektionen och jag gillar Sunday Funday mest. Jag skulle matcha med ett par svarta byxor och en vit blus som har en snygg baksida. Den är typ mönstrad. På fötterna ett par nätta klackar och så skulle jag ha min svarta clutch. Guldsmycken och lockat hår! Perfekt enligt mig! Kram

  47. Felicia

    Åh, den nya kollektionen innehåller 6 stycken underbara färger. Min personliga favorit är "sunday funday" och den hade jag matchat med en vit tunn t-shirt instoppad i en svart tajt kjol och med en jeans-scarf till…

  48. Anna

    Det finns 6 nagellack i Essies summer collection och jag gillar The girls are out bäst! Dels är rosa min favoritfärg och dels är pion en av mina favoritblommor och i lackets beskrivning så står det: Fuchsia peony sparkle. Jag matchar nagellacket med brunbrända händer och solblekt hår:)

  49. Yasmina

    Kollektionen innehåller 6 olika nyanser. Min favorit är faktiskt "The more the merrier" och jag skulle matcha den med en helvit outfit och enkla silversmycken!

  50. Frida

    Det ingår sex olika nagellack i sommarkollektionen. Min favorit är Rock The Boat som jag skulle matcha med stilrena klackar i samma färg, en svart fransväska, shorts, tank och en stråhatt.

  51. Jessica

    Det är 6 fantastiska färger i kollektionen 🙂 Jag är helt förälskad i "The More The Merrier". Jag skulle matcha det med min svarta favvo klänning och en ankel lång tunn kimono som är i samma nyans som lacket!

  52. Charlotta

    Hej! Svaret på frågan är 6 stycken. Min favoritfärg är den gröna, "The more the merrier". Jag skulle matcha den med en krämvit virkad klänning, tan-färgade ankelboots med fransar på sidorna, samt en härligt slarvig inbakad fläta. Till ett lack med en färg som denna behövs inte mycket för att dra till sig uppmärksamheten och göra dig snyggast på festen!

  53. Emma

    Av de sex färgerna i sommarkollektionen är min favorit Sunday funday som jag skulle bära till solbränd hud, ljusgrå cigarettbyxor med en vit blus och skinnaccessoarer i stan eller en virkad vit klänning över bikini på stranden

  54. ALEXANDRA

    Det finns sex lack i den nya kollektionen (men man kan bara vinna fem i tävlingen). Min favorit är "huvudlacket" för kollektionen; naughty nautical. Älskar färgen och skimret. Jag hade matchat lacket till blommiga klänningar eller till helsvarta outfits där lacket verkligen får stå för all stjärnglans 🙂 Håller tummarna, galen i lack som man är <3

  55. Julia

    Det finns 6 lack i den nya kollektionen.
    Min favorit är "Rock the boat" eftersom den blåa färgen är precis vad jag letar efter. Det är verkligen vacker och somrig.
    Själv är jag mycket inne på ’nailart’ (så jag kan aldrig få nog med nagellack 😉 så detta hade jag haft och sedan hade jag målat en svart fågel på ringfingret. Till det hade jag haft jeansshorts, svart linne och en stor, stickad cardigan (:

  56. Gina

    Hej! I den nya kollektionen ingår 6 nya färger.
    Min favoritfärg är samma som din, den korallfärgade "sunday funday" och jag skulle matcha mina naglar med en ljus klädsel, till exempel en vacker blommig långklänning, sandaler, en snygg skinnväska och en bekymmerslös enkel frisyr 🙂

  57. Carro

    Det finns 6 st nagellack i den nya sommar kollektionen ,jättefin matchning verkligen jag skulle gärna vilja ha "sunday funday" verkligen ett jätte fint och sommrigt nagellack

  58. Frida

    Det finns 6st och min favorit är "sunday funday". Detta skulle jag matcha med en krämfärgad virkad klänning samt tanfärgat bälte på höften och tanfärgade heels. Till detta mitt blonda lockiga hår utsläppt och enkla guldsmycken 🙂

  59. Mia

    Kul tävling! Det finns 6 lack och jag min favorit är "sunday funday". Det skulle jag matcha min nyinköpta korallfärgade FilippaK-klänning, ett par svarta sandaletter med smala remmar samt guldklocka och ett maffigt halsband 🙂

  60. Linnéa

    Det finns 6 lack i den nya sommarkollektionen, min favorit är "full steam ahead" och jag skulle matcha det med ett par shorts, ett linne, en spetskimono, boots och ett par fina smycken. 🙂

  61. Hilda

    Det finns 5 lack i kollektionen och min favorit är Rock the boat som jag tycker är en unik nyans som passar mig. Jag skulle matcha det med fina sommarklänningar.