Annawii

SNAPSHOTS FROM THE BEACH

Hej finisar! jag har precis kommit hem från en helt fantastisk dag på stranden med mamsen, Emma, Sofia och Lars. Vi har solat, badat, haft picknick och bara njutit av det underbara vädret. Härligt! Nu känner jag mig lite småmör efter en heldag i solen så jag ska dunsa ner i soffan en stund strax innan det är dags att fixa en smarrig sommarmiddag till mig och Micke. Det blir nog tunnbrödrullar med keso i och till det en härlig sallad med färska jordgubbar. Mums!
Ha en fortsatt fin dag!
/Hi babes! I just came home from a lovely day at the beach with mum, Emma, Sofia and Lars. It was so nice to lie by the sea and read, eat some fresh fruit and home made sandwiches and of course to bath in the ocean. Amazing! Now I feel a little bit tired so I’m going to take a nap on the sofa before it’s time to make a delicious summer dinner. Have a lovely evening sweethearts!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebekka

    Jasså, det lät inte dumt. Och såna smultronställen ska man ju hålla tyst om 😉 Ja visst ses vi imorgon kväll? Vi kan väl messa om tid å plats.

  2. Rebekka

    Ååh min favvostrand 🙂 Avis på er som fått vara där å njuta idag. Men imorgon kanske jag också får mig lite sol!

    1. ANNAWII

      Ja det är underbart! Men vi har även hittat en till strand som är riktigt bra men jag tipsar om den i morgon när vi ses så ingen annan hittar dit hihi 😉