Annawii

ZEBRA COAT

Zebra coat from Choies.com (279:-)
Jag måste ju bara få tipsa er om att min fina zebrakappa från Choies är på rea nu och endast kostar 279:-! Själv älskar jag min och den kommer att vara perfekt i vår då den är i ett lite tunnare material. Helst av allt matchar jag den med något enkelt men den funkar även till lite mer retroinspirerade outfits som den nedan!
Vad tycks om kappan – hiss eller diss?
/I just have to tell you that my lovely zebra coat from Choies is on sale right now! I love mine and it will be perfect for spring since it’s in a thin material. I prefer to match it with a simple look, but I also think it looks cool with a retro inspired outfit as the one below! What do you think of the coat – hot or not?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gabriella

    Jag undrar samma sak angående frakt och tull samt hur snabbt man får hem varan? Det skulle dessutom vara jättesnällt om du sa vilken storlek du har så att man har något att gå på 🙂 kram!

    1. ANNAWII

      Hej sötis! Frakt tillkommer men jag har aldrig fått tull därifrån. Jag har small och den är stor på mig men jag är ju en liten XS så den är kanske normal i strlkn hihi
      Kram

  2. Sanna Mattsson

    Hej! Har bara en fråga om det är lätt att beställa från choices. Tillkommer det frakt och tull till dem 280:- som den kostar. Blev riktigt sugen på kappan 🙂