Annawii

THURSDAY MORNING ♥

God morgon sötnosar! I dag mår jag så mycket bättre än igår morse för vi kom till dukat bord i stugan här igår (Mickes släktingar bjöd på världens godaste grillmiddag) och vi satt och surrade hela kvällen. Sov sedan till kloackan 8 i dag så nu känner jag mig ordentligt utvilad. Ljuvligt! Planerna för i dag är att bara njuta av lugnet, kanske fiska och förhoppningsvis få lite färg på den bleka lilla gravidkropp haha. Hoppas även att aptitet från middagen igår håller i sig för det var nog första gången sedan jag blev gravid som jag klarade av att äta en normalstor måltid med proteiner så jag känner mig så glad och stolt. Lillan snurrade runt i magen av glädje efteråt också så det var både en nöjd mamma och bebis ♥.
Vad gör ni i dag raringar?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Härligt! Var försiktig i solen bara, jag får fortfarande mycket pigmentfläckar istf en " vanlig bränna" fast minsta skrutten nu rör 13 mån och det även börjar bli ett tag sedan jag slutade att amma.

  2. Amina

    🙂 Härligt! Idag har jag tränat på morgonen och sen sett till att bloggen uppdaterats som den ska. I eftermiddag åker jag och min man ut till svärföräldrarna där vi blir bjudna på middag och säkert nånting gott efter det. En mysdag helt enkelt.

  3. Anonym

    Men det spöregnar ju >.< Jag ska storstäda och jag ska, om molnen spricker upp – åka till stugan i Sörmjöle 🙂 Hoppas aptiten håller i, heja dig 🙂