SÖNDAG: Pizzamiddag
MÅNDAG: Blodpudding med rivna morötter och rårörda lingon
TISDAG: Köttbullar i sås med spaghetti och ärtor
ONSDAG: Kycklinglasagne med fetaostsallad
TORSDAG: Vegetarisk gryta med oumph, zuccini, morötter och champinjoner till ris och sallad
FREDAG: Plockmat med chark, druvor, färskt bröd och sallad
LÖRDAG: Grillat med ugnsrostad potatis, fetaoströra, sallad och tomat- och myntasallad
Tipsa gärna om bra lunchlådemat som vi kan göra nu i höst!
Här hemma har vi under veckan ätit: måndag grillad kyckling med vitlöksbröd, tisdag tortillinigratäng med kassler, onsdag wok, torsdag köttbullar och makaroner, fredag egengjord pizza, lördag kycklinggryta med pasta, söndag ugnstekt lax med ris. Wok och tortillinigratäng har funkat bra som matlådor 🙂