Annawii

DEJT, YOGA OCH FÖR LITE SÖMN

God morgon raringar! Gårdagens dejt blev mysig trots att Bishops var totalt fullsatt så vi gick på Vezzo i stället och åt varsin mumsig sallad. Det blev lika bra det och vi blev inte borta länge men ändå mysigt att få se varandra lite piffade och att få äta i lugn och ro. När vi kom hem var lillan på strålande humör men sen vid sänggång var det inget som funkade. Vår lilla sötnos skulle INTE sova utan ville bara ligga vaken (ska tilläggas att hon knappt skriker/gråter utan är bara uppvarvad och ”sprattlig” så vi ska inte klaga) så efter två timmars ammandes, sjungandes och vaggandes bar jag till slut ner henne till vagnen och drog henne över en tröskel till hon somnade. Då var denna mamma ganska slut men uppvarvad så då passade jag faktiskt på att göra ett stretchyogapass med fokus på andning i tio minuter för att ”komma ner”. Det var så otroligt skönt för såväl kropp som knopp och sedan kunde jag bära upp lillskruttan, lägga henne i hennes babynest och så fick jag äntligen sova. Namaste!
Planerna för i dag är att krypa ner i sängen ganska omgående och försöka sova till hon vaknar igen (hon åt vid 4) och sedan ska vi bara mysa och ta en promenad innan mina bästisar, och lillans gudmödrar, kommer på besök. Det ska bli mysigt och jag tror det kan bli en bra dag trots lite för lite sömn. Yoga och andning gör verkligen så mycket för mitt välmående så nu MÅSTE jag komma i gång med det. Behöver inte vara något avancerat utan bara ett par ställningar, fokus på andning och stretch för ryggen så kommer jag långt. Då får jag nog även mer tålamod och det behövs när ens lilla skrutt är på väg in i ett utvecklingssprång (läs mer här) för då testas man vid alla basala saker som sömn och mat hihi. Nej, nu ska mamman hoppa ner i sängen och vila/sova så jag blir lite mer människa.
Ha en fin dag och ta hand om er!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Jag gick gravidyoga då vår andra skrutta låg i magen och brukade träna andningen medan jag fick vår då tvååring att sova – hon slappnade också av bra av det ?

  2. Anonym

    Oh va fin hon är er lilla prinsessa ?❤
    Oh va jag länktar efter en till liten bebis?
    Min dotter är 6 år nu..
    Men jag måste fråga varför hon har vantar på sig så mkt inne?
    Kram o ha en fin helg fiina er?