Annawii

HANPY PANKY WANTIES

Ivory top, Chai top from Hanky Panky/Uppercut.se
Jag är helt besatt av Hanky Pankys spetsbh:ar sedan jag köpte min första på Helensunder.se för drygt en månad sedan och nu vill jag gärna ha den i dessa färger med! De är fantastiskt fina på, otroligt sköna och passar under det mesta. Själv har jag den kritvita men skulle som sagt var gärna ha den i någon av dessa färger med då de passar bra under skira toppar/blusar som går i brutet vitt. Jag får nog smita in på Helens någon dag efter Paris och spana in dem IRL för jag vet inte riktigt vilken färg som blir bäst.
Har ni testat Hankypankys toppar, gillar ni dem?
/I’m slightly obsessed by Hanky Pankys lace bra’s since I bought my first one at Helensunder.se for a month ago and now I want one of these too! They are so beautiful, comfortable and the fit is perfect. I already have the white version but I would also like one of these since they would be perfect under sheer tops in nude colors. I think I will have to visit Helens after Paris and look at them because I can’t decide which color who is the best for me. Have you tried Hankypanky tops, did you like them?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. LORISSA LOVEBOMB

    Snygga!
    Du, jag undrar hur du gjorde när du gick över till att göra bloggen helt nischad till modeblogg? Känns det inte som att man får för lite att skriva om? Jag skulle så gärna ha en nisch på min blogg, men är väl för självkär och älskar att skriva trams om mig själv, så jag tycker att det är skitsvårt att nischa om, jag har försökt några gånger och helt plötsligt kommer de där "idag har jag ätit…" "idag har jag på mig…" "idag känner jag mig…". Hur gööööör man????