Annawii

ACCEPT YOURSELF (AND ALWAYS EAT A YUMMY BREAKFAST)

healthy_breakfast_521cfe47e087c3771a2697a2
Hej kära vänner, hoppas att allt är bra med er! I dag har jag  inget obligatoriskt skolan och det känns skönt för det är mycket plugg och läsning på denna kurs så jag ska börja förbereda mig för nästa veckas litteraturseminarium.  Jag ska verkligen försöka ligga i fas denna termin för jag har fått nog av att vara sönderstressad innan inlämningar och tentor. Nu ska jag bli mer ordningsam och försöka få struktur i livet och skolan. Härligt! För övrigt känns det förbaskat skönt att ha fått en liten nystart i livet och jag mår väldigt bra för tillfället. Jag är en ”upp-och-ned”-människa som har väldigt stora svängningar och det kan å ena sidan vara jobbigt men det å andra sidan skönt eftersom det kan svänga från bottenlågt till skyhögt på bara någon dag. Nu har jag även fått mer insikt i hur jag fungerar och  accepterat att det är så här jag är och bara det underlättar svängningarna. Man kan inte ändra  på allt men man kan acceptera och lära sig hantera sina ”brister”, då blir allt så mycket enklare! Det är för övrigt en sak jag hoppas att jag kan förmedla via bloggen trots att det är en ganska ytlig blogg – att vi inte ska motarbeta och försöka förändra oss själv hela tiden utan vi ska försöka acceptera de vi är och anpassa oss efter det. Det låter väl ganska klokt och sunt?
Ha en fin dag och tack för att ni finns, ni förgyller mitt liv!
/Hi babes, I hope everything is fine with you! Today I don’t have any mandatory lessons and it feels nice because we have a lot of reading this semester so I’m going to read a novel for a literature seminar next week today. I will try to stick to the schedule in school so I don’t have to feel stressed before exams because I’m so tired of being stressed all the time. I’m going to structure my life and professional life more from now on. Lovely! Besides that, it feels very good with a new start in my life (new course and new blog) and I’m feeling so much better than last week. I’m an ”up and down” person who can go from low to high and vice versa very fast and even though it’s hard sometimes, I have started to accept and appreciate how I am. I don’t try to change myself anymore and I hope that’s something I can spread here in my blog. I don’t think we should have to change and fit in to how society wants us to be, instead we should work more of accept ourself and learn how to live with ourself because we are going to do it for a long time hopefully. That makes sense, doesn’t it? Have a lovely day and remember that you are the best!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lova

    Kram på dig med. Förresten stort grattis i efterskott fru Anna 😉 Ert bröllop var bland det finaste jag sett. Jag fick så himla mycket inspiration 🙂 Ha en fortsatt härlig dag!

  2. Lova

    Hej söta Anna!
    Första gången jag gått in här på tre år. Jag blev så glad när jag fann din blogg igen 🙂 Detta var det bästa jag läst på länge. Jag är en av dem som har bipolär sjukdom så svängningarna är jag i nötskal men när jag äntligen accepterade mig själv och att jag är sjuk fick jag min revansch. Jag har aldrig mått så bra som jag gör idag och finna balansen till livet och till sig själv är den svåraste resa man kan göra men sanningen är att ingen är perfekt. Det är så lätt att leta fel hos sig själv och sakna allt det man inte har. Lycka till med pluggandet 🙂

  3. Emma

    Hej Anna!
    Jag har läst din blogg ett tag nu. Jag började för jag älskar din stil, dina klädtips osv, men på köpet visste jag inte att jag även skulle få läsa så kloka ord (hoppas du förstår mig rätt). Tala om att få två underbara saker i en blogg! Du är så klok och detta inlägg gjorde att jag faktiskt rätade lite på ryggen och känner mig än mer taggad inför det plugg jag står inför (med en kronisk smärtsjukdom och nyflyttad 55 mil från familjen är det lite jobbigare än man kan tro). Tack så hemskt mycket för en sådan mysig och varm blogg, kram på dig <3

  4. Gabriella

    Så klokt och på pricken! Alla är vi som vi är och så bör vi få vara. Jag tror också på att acceptera de brister man har och lära sig hantera de på bästa sätt. Man ska vara stolt och glad att vara den man är:)