Annawii

A/W 2012 FAVORITES

aw 2012
aw 2012 outfits
Jag älskar att kika bakåt i bloggarkivet för oufitinspiration och här är tre outfits från förra hösten som jag gärna inspireras av även i år! Alla tre känns klockrena och jag gillar särskilt den snygga clutchen i den första outfiten, helheten i den andra samt den rutiga ponchon i den sista looken. Sistnämnda måste jag nästan ta och plocka fram redan i dag för jag har redan tre outfits i huvudet som den ponchon skulle passa superbra till!
Vilken outfit gillar ni mest?
/I love to look in my blog archive for inspiration and here are three outfits from last fall which I still get inspired by! They are all beautiful and I especially like the bag in the first, the feeling in the second plus the plaid poncho in the third outfit. I actually think I have to wear the poncho asap because it is perfect and I have so many outfits in my head which it would look amazing with! Do you have a favorite of these babes?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Triiixi

    Jag kan inte säga annat än att jag ÄLSKAR den tredje!! Alla är skitsnygga men ponchon, fringeväskan och skorna är så underbart höstiga så den tycker jag är super!

  2. Amandah

    Jag kan aldrig välja någon, gillar alla. 🙂
    Jag har något som heter ”Steal The Style” på min blogg och tog en av dina senaste Outfits och använde. Hoppas det var okej. 🙂 Gillade den så mycket och vill gärna inspirera andra med din underbara klädstil. 🙂 Kram