Annawii

HAPPY HAPPY FRIDAY

retro girl
Hej sötnosar! Jag har varit lite ”off” i huvudet de senaste dagarna för det har hänt så mycket på kort tid och jag är ärligt talat smått överväldigad. För en vecka sedan låg jag och grät av utmattning och förtvivlan och nu har jag en arbetsintervju inbokad i dag plus att jag tackat ja till ett drömerbjudande som jag snart kommer att kunna berätta mer om (håller på att spricka så ni behöver nog inte vänta länge hihi). Det känns så otroligt roligt och jag är som en våt liten tacksam fläck just nu och går mest bara runt med glädjetårar i ögonen och känner mig väldigt ödmjuk inför livet. Förhoppningsvis kan jag tuffa till mig lite inför dagens arbetsintervju så att jag inte bara sitter där och ler och nickar utan faktiskt kan berätta varför just jag borde bli deras nya kollega, för det borde jag ju! Det blir spännande och om ni vill får ni gärna hålla tummarna för mig!
Ha en toppendag och fin start på helgen!
/Hi babes! I’ve been a little ”off” in my head the last couple of days because it has happened so much in so little time and I’m a little overwhelmed. For one week ago, I was on the bottom and now I have a job interview planned and I have also said yes to a job assignment which will be a dream come true (I will tell you more soon). It feels wonderful and I’m so grateful and I’m walking around with a smile on my lips and have happy tears in my eyes all the time. Hopefully, I can toughen up before todays job interview so I don’t look too silly, and I hope I can give them a good impression and show them that I’m the right person for the job. Because I really think that I am the right person! It is going to be exciting and I would appreciate if you cross your fingers for me! Have a lovely day sweethearts!

Cape | Hat

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katja

    Ett stort lycka till! Håller tummarna för dig. Du verkar vara en fantastiskt go och snäll tjej, de borde verkligen anställa dig!
    Din blogg är förresten helt awesome 🙂

  2. Laura

    Klart vi håller tummarna! Kör hårt! Och vad roligt med allt spännande som händer, det är du värd. Livet är en bergodalbana och det är alltid skönt när svackorna är förbi <3

  3. Carro

    Anna du är so fucking värd det! Jag hoppas att det fortsätter på samma spår nu, men kom ihåg att hålla kontakten med läsarna och att byta dina poser för du är söt i alla vinklar, punkt!