Annawii

STYLING TIP – EXTEND YOUR WARDROBE

clothes rack
Jag älskar verkligen styling och att genom nya kombinationer kunna förstora min egen garderob utan att nödvändigtvis köpa något nytt. Detta har blivit en vana för mig så jag tänker normalt sett inte på det men här om dagen reflekterade jag över det och kände att jag ville dela det med er. Förutom att att man kan spara pengar och på miljön är det även väldigt inspirerande och man kan enkelt sätta ihop nya outfits som gör att garderoben känns större. Nedan har jag listat tre tips på saker ni kan göra och ni får gärna tipsa om fler saker i kommentarerna så kommer det kanske fler liknande inlägg i framtiden!
SCARF AS A HAIR BAND
hair band annawii
Jag är ett stort fan av hårband och håraccessoarer men tyvärr tycker jag inte alltid att butikerna har så bra utbud så då brukar jag använda en gammal scarf eller tygband i stället. Det blir en väldigt fin detalj som ger det där ”lilla extra” till en outfit och personligen tycker jag att det passar de flesta stilar då man kan välja färg, mönster och storlek utifrån sin egen personliga stil.
WEAR IT BACKWARDS
back wards
Jag älskar att vända och vrida på plagg med olika skärningar/detaljer tryck för då får jag helt plötsligt två plagg i ett! Det gör jag helst med t-shirts som den ovan (trycket ska egentligen vara på ryggen) men även på klänningar med roliga skärningar för att skapa något helt nytt. Det funkar så klart inte på alla plagg (jag har det ju dessutom ganska lätt då jag är så pass platt framtill) men det är ett bra tips att testa om/när garderoben känns lite tråkig och urvattnad!
OLD DRESS BELT BECOMES  A ”BOW TIE”
bow tie
I höst är så kallade ”bow ties” supertrendiga och själv tänkte jag först köpa en blus men kom på att jag likaväl kan använda gamla sjalar och tygbälten eftersom jag redan har ett flertal fina blusar. Det blir en rolig detalj och eftersom rosetten är avtagbar kan jag bära den till olika blusar och skjortor vilket inte alltid går med de nya man köper i butik!

Paris tee | YSL ring 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.