Annawii

SNAPSHOTS FROM THE WEEK – DAGBOKSFORM ♥

MÅNDAG DEN 10/6
I måndags åt vi tidig furkost ihop och sedan var det jobbdag med mycket jobb, känns verkligen att det är mycket som ska preppas inför semestern. Efter jobbet var det sommarfest på förskolan och efter det behövde lillan bada så vi körde poolbad ute. Så härligt!
TISDAG DEN 11/6
I tisdags var hela familjen lediga från jobb men vi hade massor att fixa hemma. Medan Micke åkte till stan för besiktning fixade jag och lillan med grejer hemma och när han kom hem åt vi lunch från Sen – mums! Vi hämtade även ut paket till Cornelia med hennes nya bord och stolar så de satte jag ihop med lätthet!
ONSDAG DEN 12/6
I onsdags var det jobb, jobb, jobb och efteråt kom mamma hit. Kul! Är så tacksam över att jag har världens bästa mamma och att lillan har henne som mormor – finns så mycket kärlek där!
TORSDAG DEN 13/6
I torsdags slapp lilla gå på förskola så hon chillade i sin säng medan jag fixade i ordning mig och sedan hann jag gosa lite med henne innan jobbet. Så mysigt! När jag sedan tog helg x antal timmar efter det åkte vi till Nordmaling och åt middag med mamma. Trevligt!
Har ni haft en bra vecka?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.