Annawii

WINTER WONDERLAND

Här är ett par ”snapshots” från min dag och som ni ser har det varit fantastiskt vackert i Umeå i dag! Det kom massor av snö i natt så när vi gick ut i morse kändes det nästan som att kliva in i en Narnia-saga då det var sådär krispigt vitt och träden var tunga av snö. Underbart! Då det inte var så fasligt kallt ute valde jag att inviga min mysiga kappa från Monki som jag fyndade för en hundralapp förra våren och så testade jag mitt nya nitmobilskal som jag köpt på Ebay. Det är så snyggt och jag köpte faktiskt två så håll utkik efter en give away till helgen!
Hoppas att ni gillar bilderna och tänk er att det är 10 ggr vackrare i verkligheten!
/Here are a couple of snapshots from today and it was incredible beautiful outside today! It has snowed during the night so when we went outdoors this morning it felt like we entered a fairytale world. Wonderful! It wasn’t that cold either so I wore my hooded coat from Monki which I bought at their sale last spring and I also inaugurated my new spike iphone case from Ebay. It is so cool and I actually bought two so I will have a give away this weekend! I hope you like the photos sweethearts!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. thesadbox

    Ser verkligen fint ut, här är det regn och någon typ av horisontell förflyttning av vatten som inte kan kallas regn. Jobbar på och onlinedejtar haha :p puss