Annawii

WEDNESDAY MORNING ♥

God morgon onsdag! Vi hade en skön dag igår med lagom dos slappning och lagom dos jobb/fix. Skönt! Fotade lite nytt till LWY och jag blev så klart kär i våra nya bullet-halsband med opal och tigerögasten, de är så tjusiga! Planerna för i dag är att dammsuga (katterna tappar så mycket hår att jag knappt tror det är sant), jobba lite och mysa med missarna. De är svältfödda på mys med sin ”mimmi” och springer efter mig vad jag än gör så nu ska de få kramas hela dagen. Tänk vilken tur vi har såm har så kärleksfulla katter, de är underbara ♥. För övrigt mår jag rätt bra just nu och det känns nästan konstigt att kunna svara ”bra” när någon frågar hur jag mår för jag är inte van vid det (kan självklart vara dåligt vissa dagar nu med men det är inte ett ständigt mörker). Efter många år med turbulenta perioder där allt vänts omkull gång på gång känns det som att jag nu äntligen har lite trygghet i livet och faktiskt vågar tro på en ljusare framtid. Känns helt galet och som att jag nästan inte förtjänar det eftersom jag vant mig vid att må väldigt, väldigt, väldigt dåligt p.g.a. vissa saker men jag förtjänar ju faktiskt att få må bra. Dock vågar jag inte ta ut något i förskott men efter dessa år har jag lärt mig att leva i ”nu:et” och just nu är det bra så låt oss fokusera på det. Och jag hoppas jag kan berätta mer i framtiden men vill först nå en viktig ”milstolpe” för att kunna känna mig trygg med att berätta. Hoppas ni förstår!
Ha nu en fin dag och ta hand om er och era kära ♥
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Åh så spännande och även om du givetvis inte behöver berätta så hoppas jag att det som är bra fortsätter vara det 🙂
    Min gissning är har en liten en i magen <3

  2. WIlliam

    Vad roligt att du mår så pass bra att du känner att du inte förtjänar det. Jag hade en sådan dag igår, ständigt lyckorus hela dagen.
    Sa det till kollegorna att det känns oförskämt bra.
    Kollade runt på bloggar bara kom in och fastnade lite längre på din med boheim outfitten. Riktigt snygg klädkombination! Vet du om det företaget gör ponchos?
    Om du har hjärnspöken gör kosten underverk. Jag lagar mycket mat som är väldigt hälsosamma. Jag mår mycket bättre efter mitt år som gott.
    Ny i denna bloggvärld så jag försöker titta runt så mycket som möjligt så man lär sig.
    Ha en bra dag 😀
    //I heart you

  3. Emely

    Jag är själv inne i en lite mindre "bra period". Den enda som kan göra något åt det är en själv. Till en början iaf. Det är bara du som kan välja vad du vilł göra och förändra. Sen kommer omgivningen in och hjälper till. Jag känner att det sakta men säkert börjar bli bättre och jag har stora förväntningar på mitt liv framöver 🙂

    1. ANNAWII

      Jo man har så klart ett eget ansvar men vi ä en del av en gemenskap och när något inte funkar (någon blir sjuk, mår dåligt etc.) påverkar det så klart oavsett hur mycket man kämpar med sig själv. Men det är okej tycker jag, livet är inte alltid en dans på rosor och jag tror man blir mer ödmjuk och uppskattar det "lilla" om man går igenom mörka perioder.
      Jag håller tummarna för dig hjärtat!
      Stor kram <3

  4. Emmy

    Du har ingen skyldighet att berätta eller dela med dig av någonting som du inte känner dig trygg med. Om någon mot förmodan inte skulle tycka att det är okej att du har ett privatliv, så ligger ju det problemet trots allt hos dem – inge hos dig. Ta hand om dig! Kram