Annawii

FAMILY TIME ♥

God morgon raringar! I dag är det en glad och lite piggare mamma som skriver för vi har fått till två bra nattningar och jag har kunnat sova till 7-7.30 två dagar i rad (med två nattamningar men ändå skönt att inte gå upp före 6). Så skönt!  Vi har även haft en superhärlig helg hittills med en skön långpromenad, god mat, vila och ”Skam”-maraton på kvällarna, Då myser vi ner oss allihopa i sängen och lillan ammar i säkert 2 timmar medan vi ligger och kikar. Är så glad att det funkar för både jag och lillskruttan behöver en lite längre stund på kvällen för att varva ner och då passar detta perfekt!
Nåväl, planerna för dagen är att strax väcka Micke för frukost innan lillan vaknar och vill ha mat och sedan ska vi ta en skön långpromenad, slänga lite skräp på återvinningen och kanske fixa med nåt här hemma. Nästa helg ska vi måla sovrumstaket så det finns några småsaker som ska göras innan dess och allt går ju så mycket snabbare om man är två. Eller så tar vi bara en till vilodag då vi bara myser för det är ju också viktigt och jag har så mycket lättare att vila när Micke är hemma. Han är ju så lugn, till skillnad från mig, så han har en lugnande effekt på denna lilla duracellkanin ;).
Vad ska ni hitta på i dag och har ni haft en bra helg?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Hallå där Anna! Jag har själv en liten dotter på 5 mån här hemma och vi måste måla om taket i typ alla rum. Jag tänkte bara höra vilken färg ni har tänkt använda? Jag antar att du har koll på hur mycket gifter det är i vanlig målarfärg som är dåligt för små barn att andas in (kan ge astma och allergier bla), så jag var bara nyfiken på vilket märke ni har valt? Tack för en härlig blogg!