Annawii

SPENAT- OCH FÄRSKOSTFYLLDA MINICROISSANTER

Till mamams födelsedag bakade jag och lilla ”C” dessa supergoda minicrroissanter med spenat- och färskostfyllning och de blir alltid lika uppskattade. De flesta blir väldigt imponerad av dem men de är så lätta att göra så alla
kan göra dem!
Ingredienser för 12 minicroissanter:

1 burk croissantdeg
60 gram babyspenat
100 gram färskost
1/2 tsk honung
Salt
Ägg till pensling
Gör så här:
* Blanda spenaten med färskosten och honungen till det blivit en smet och krydda sedan med salt
* Öppna croissantdegen och dela varje trekant i två
* Lägg en lagom stor klick med spenat- och färskoströra på den breda delen av croissantdegen och rulla ihop den
* Pensla croissanterna med vispat ägg och grädda på 200 grader till de blivit gyllene, ta ut och låt dem svalna
Bon appétit!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.