Annawii

FREDAG & EN PLUSLISTA ♥

God morgon fredag! Igår hade vi en bra dag hemma, Micke jobbade kväll så vi hade en lång familjestund ihop och det var riktigt skönt. Vi åkte och handlade och köpte faktiskt lite ”bunkra upp”-varor (inget onödigt men mjöl, havredryck, riskakor, popcorn, godis frysta bär m.m.) och sedan läste vi böcker och bara mös. Alla var i fas och lillan var rätt lugn efter en lång dag på förskola i onsdags så vi hade det så härligt. När Micke åkte på jobbet körde vi pyssel, dusch och smoothiekväll och så lyssnade jag på nyheterna hela tiden. Tycker det är lite obehagligt med Corona och hur de närmsta veckorna kommer se ut, tror de flesta påverkas på något sätt av det nu även om man i början tyckte att det var lite överdrivet.
Planerna för i dag är jobb och sedan ska jag göra vegetarisk Cannelonis med spenat- och mascarponefyllning. Brukade göra det hyfsat ofta när vi bodde i stan och vet avv Micke älskar det så ska överaska honom med det. Han är så otorligt stöttande och hjälpsam nu under graviditeten så tycker om att skämma bort honom med sånt. Jag är verkligen en sån som visar kärlek genom mat och små överaskningar i vardagen haha. Hur visar ni er kärlek? Resten av helgen blir lugn, hoppas på finväder så vi kan vara ute och drömmer om grillat men det blir säkert tacos och det är ju också gott.

Veckans pluslista:

♥ Efter att ha varit borta från Micke förra helgen har jag fått en sån nykär känsla och jag är så tacksam över att vi har varandra. Tänk att vi kan ha så roligt ihop och vara sånt bra team tillsammans även de dagar då inte allt går vår väg
♥ Vi har en ledig oplanerad helg framför oss och jag hoppas på lite utehäng, vila och kanske göra grillat eller tacos i morgon. Som jag skulle vilja ha grillat!
♥ Vi har fått tid för RUL veckan efter påsk och som jag längtar! Micke har tagit ledig och lillan ska vara hos mamam så vi får gå i lugn och ro och äta lunch bara vi efteråt. En perfekt ”bli föräldrar igen”-dejt om ni frågar mig hihi
Ha en fin dag och helg!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.