Annawii

SNYGGA SÄNGBORD I OLIKA STILAR

I samarbete med Nordiskarum.se
Jag gillar våra sängbord då de är klassiska och hyfsat tidlösa men tyvärr är de gamla och ommålade flera gånger så de är inte praktiska längre. Lådorna är svåröppnade och de är lite otympliga så jag är sugen på varsitt nytt sängbord åt mig och Micke. Vi kommer även köpa en större säng till lillans rum snart så där skulle vi också behöva ett sängbord. En butik som har väldigt fina sängbord är Nordiskarum.se och här har jag plockat ihop ett par favoriter i olika stilar.
Först ut är den klassiska stilen med förvaring och fina detaljer. Vägghängt är ju väldigt praktiskt så till Cornelias rum hade jag gärna haft det till vänster eller det i mitten då det är hyfsat nätt men ändå har en låda. Till vårt sovrum hade jag valt den högra då den passar stilen och har riktigt bra förvaring. Så lyxigt med två lådor och även ett öppet fack där man kan ha den bok man läser just nu. Vi har dessutom ett stort sovrum så vi kan med fördel ha ett lite robustare sängbord utan att det känns otympligt, tror snarare att det nästan behövs för att ”jorda” rummet så att det inte känns för luftigt och stort.
En annan stil som jag tycker är väldigt snygg i ett mindre sovrum eller till den moderna stilen är dessa stilrena varianter. De fyller sin funktion utan att ta för mycket plats och man får en snygg detalj som ramar in sängen. Jag hade kunnat tänka mig det vänstra eller brickbordet till Cornelias rum för de skulle passa stilen på sängen och hennes rum är betydligt mindre än vårt så vi kan inte ha ett för stort där. Tycker att det vänstra är riktigt snyggt och även väldigt prisvärt så det är något jag ska tänka på när det blir dags att göra om i hennes rum.
Sist ut är dessa New Haven-kistor som jag själv älskar! De skulle kanske kunna passa i vårt sovrum om vi ”bohemifierade” det lite mer och jag gillar tanken på att ha det lite mer rustikt och ”slarvigt” i sovrummet. Men främst tänker jag att dessa skulle passa till en säng utan ben och att man har en vas med vass ståendes på dem. Så himla snyggt och väldigt mysigt! Tycker även om förvaringsmöjligheten med dessa då man rymmer ganska mycket i dem och sånt är superviktigt för oss som har dåligt med förvaring i grunden. Då är korgar och lådor räddningen i vardagen!
Vilken av stilarna hade ni valt?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.