SÖNDAG: Middag på julgransplundring
MÅNDAG: Klar kycklinggryta med zuccini, morötter, svamp och paprika till ris och en stor sallad
TISDAG: Blodpudding med rårörda lingon och rivna morötter
ONSDAG: Fiskgryta med torsk, morötter, fänkål, zuccini, koriander och krossade tomater till blomkålsris och färskt bröd
TORSDAG: Korvstroganoff med ris till råkostsallad
FREDAG: Hemmagjorde hamburgare med en stor grönsallad
LÖRDAG: Helgrillad kyckling i ugn till ugnsrostad potatis, sås och grönkålssallad
Vad står på er meny i veckan?
Den här veckan åt vi i måndags stekt ägg med pasta i spenat och basilikasås, i tisdags fried rice, i onsdags varma mackor, i torsdags rester, i fredags köttgryta med ris, igår potatisbullar med lingonsylt och idag tror jag det blir någon gryta 🙂