![](https://blogg.loppi.se/annawii/files/2019/12/snobollar_julgodis_4_5df1ed9f9606ee5f4bb6591c.jpg)
![](https://blogg.loppi.se/annawii/files/2019/12/snobollar_julgodis_recept_5df1eda59606ee5f1e69578e.jpg)
![](https://blogg.loppi.se/annawii/files/2019/12/snobollar_julgodis_3_5df1ed9c2a6b22557981e33a.jpg)
![](https://blogg.loppi.se/annawii/files/2019/12/snobollar_julgodis_godis_5df1eda22a6b2255bb0872d0.jpg)
![](https://blogg.loppi.se/annawii/files/2019/12/snobollar_julgodis_5df1eda7ddf2b33ae5367e0a.jpg)
Ingredienser
1 burk söt kondenserad mjölk
200 gram kokosflingor (ca: 170 gram till bollarna och 30 gram till toppingen)
2 msk kokosmjöl
100 gram polkagrisar
Gör så här
* Blanda den kondenserade mjölken med kokosflingorna och mjölet till en smet och ställ den i kylskåpet i ca: 30 minuter
* Medan smeten kyls mortlar du polkagrisarna till ett pulver och böandar med resterande kokosflingor
* När smeten är kyld och fast rullar du den till lagom stora bollar och rullar i kokos- och polkablandningen
* Ställ bollarna i kylen så att de stelnar lite och servera sedan
* Om det blir kvar garnering kan du förvara den i en glasburk och ha som strössel/topping på glass, det är supergott!
Bon appétit!
Åh, så gott det ser ut!:)