SÖNDAG: Vegetarisk Tikka Masala med färsk blomkål, champinjoner, broccoli, morötter och zuccini till mathavre
MÅNDAG: Hemmagjord pyttipanna med rödbetor
TISDAG: Blodpudding med rårörda lingon och rivna morötter
ONSDAG: Rostade rotsaker och blomål i ugn till falafel och kall yoghurtsås med persilja
TORSDAG: Vegetarisk ärtsoppa och pannkaka med hallon
FREDAG: Plockmat med brie, vindruvor, sallad, färskt bröd och såser
LÖRDAG: Tacos med tortillabröd, grönsaker, guaccamole, koriander och ananassalsa
Vad äter ni till middagar i veckan?
Förra veckan såg lite announda ut för vår del då jag var på konferens mån-tis. Men i tisdags åt vi köttgryta med potatismos, i onsdags kassler med potatismos, i torsdags blodpudding, i fredags couscous med kassler, i lördags wok och i söndags rester. Blev en enkel vecka och hyfsat billig då jag köpt både kassler och blodpudding på extrapris 🙂