Annawii

MAMMA I BEHOV AV LITE FLYT

God morgon onsdag! Känns som att dessa sjukveckor gör att allt blir en dimma så dagarna flyter ihop men igår började även jag må bättre men undantag på kvällen då jag mådde lite illa fortarande. Tror dock det berodde på att jag åt lite choklad och min mage inte riktigt kan ta det än efter denna helg. Blev nog lite för mastigt så får försöka få till maten först innan jag ger mig på godsakerna. 
Planerna för i dag är förhoppningsvis att få besök av mamma så jag har sett till att vädra ut, tvättat allt och städat toan så att hon inte ska bli smittad. Känns som att vi inte borde smitta då vi inte kräkts sedan söndags morse och ingen haft diarre men självklart känns det konstigt att jag fortfarande mår lite illa. Är det normalt att göra det flera dagar efter magsjuka? Är för övrigt lite låg då jag är slut i kroppen, kylan är konstant och det hänt några negativa saker.
Det stör mig även att jag inte kan publicera något om min blogg på Facebook eller Instagram eftersom någon anmält mitt material som stötande och det blir så mycket extrajobb för att försöka lösa det. Har ju verkligen inget stötande material och äger mina bilder så känns som att någon gjort det för att jävlas. Trist! Men det går säkert att fixa så ska släppa det och fokusera på att må bra nu.
Ha en fin dag kära ni!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Citrin

    Jag hade vinterkräksjukan för 4 år sedan (brukar aldrig få det, men detta var visst undantaget…) och var faktiskt konstig i magen/illamående i typ 3-4 dagar efter att jag slutat kräkas. 🙁 Men snart mår du nog bra igen, Anna! Hoppas ni får vara friska nu.
    Åh vad störande med idioten som anmäler innehåll. Jag hade också det problemet för ett halvår sedan på mitt andliga konto. Folk blev sura för att jag påpekade att yoga är kopplat till andlighet och det är respektlöst att lägga upp naken/porrbilder och tagga med yoga… Så de börajde anmäla mitt innehåll. Suuuuck! Folk är arslen ibland.
    Kram

    1. ANNAWII

      Tack vännen, har fått sova en timme på dagen i dag och efter det har jag inte varit illamående så håller tummarna! Har liksom så pass mycket illamående annars att jag måste ligga eller sitta ner för att det känns som jag ska tuppa av annars, så jobbigt med en liten busa här hemma hehe.
      Och ja, jag blev så irriterad! De hade liksom anmält bilder på vårt hus, hur kan det vara stötande? Då har man för lite att störa sig på kan jag tycka hehe.
      Kram