Annawii

HANDLA LOKALT & SKÄRMTID

God morgon! Igår hade vi en fin förmiddag med besök av mina föräldrar. Vi åkte in till Nordmaling för en god lunch på 2 Bröder (kan varmt rekommendera deras lunch) och så handlade jag julklappar på Levinns Black friday-rea. Grymt! De är för övrigt nästan 30% billigare på massor av varor än Victoria Home, som jag var på i helgen, så kände mig lite bitter när jag såg prisskillnaden på det jag köpt. Ska börja handla mer lokalt nu för jag vill verkligen ha kvar butikerna här i krokarna då de är riktigt bra!
Planerna för denna fredag är jobb och där lär det vara fullt ös då vi har 30% på nästan allt. Förra året kom jag tillbaka efter min andra föräldraledighet måndagen efter Black Friday och det var kaos haha. Tror vi packade ordrar i två dagar om inte mer. Efter jobbet blir det just därför väldigt lugnt så då tänkte jag göra fiskgryta medan lillan får se Pippi och sedan blir det bara lugnt.
Angående skärmtid har vi ju försökt undvika det så mycket vi kunnat fram till nu men för att man ska hinna göra något, som t.ex. middag, underlättar Pippi Långstrump en hel del. Jag tänker att så länge vi inte bara låter henne se på datorn utan till största del umgås, läser och leker tillsammans är det okej. Får absolut dåligt samvete i bland, men samtidigt vet jag innerst inne att jag inte behöver ha det för jag är närvarande och om hon får se det under tiden jag förbereder maten blir vi alla på lite bättre humör. Hur gör ni med era små och skärmtid?
Ha nu en fin helg och ta hand om er!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.