Annawii

KREATIV DAG, HELGPLANER & MINSTA HALLEN

God morgon fredag! Igår hade vi en riktigt krativ dag här hemma med julkortsfotografering (spana in min instastory om ni vill se en smygtitt), Halloweenbakning och på kvällen åkte vi till lokalen för att fixa lite. Kul! Ska bli så himla kul att
få se lillan på hennes första disco och jag gissar på att alla barn kommer ha så kul med halloweenpynt, goodiebags och massa godsaker. Så kul att få göra detta för dem!
Planerna för helgen är egentligen inga mer än att bara mysa med lilla familjen och kanske gå på gympa med Cornelia på lördag. Kul! Jag är lite sugen på att åka in till stan i  morgon men samtidigt är det ju väldigt skönt att bara vara hemma också.
Kramas, laga god mat och kanske rensa lite under trappen. Där är det ju fullt med flyttkartonger med kläder så jag skulle vilja sortera dem i stora plastlådor och ha dem i vårt uteförråd så vi får mer plats för vinterkldäer inne. Blir tokig på
hur stökigt det kan bli i vår yttepyttelilla hall den här tiden på året. tror vår hall tar rekord i hur liten en hall kan vara ;).
Vad har ni för helgplaner?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.