Annawii

LET’S GO TO THE BEACH & HUR GÖR NI MED GLASS?

God morgon kära ni! Igår hade vi en mysig dag här hemma med bad i älven, god mat och en liten shoppingtur på ett lågprisvaruhus i Nordmaling. Är så himla härligt att vi har älven så nära och igår hittade vi en ny strand som är helt perfekt. Så vacker natur och härlig sand. Ljuvligt!
Planerna för i dag är att åka till havet och möta Hanna med hennes barn. Där blir det bad, bus och picknick med familjen. Yay! Har redan preppat lillans lunch och det blir hemmagjord paj (gjorde en paj med ost, skinka och majs till henne igår) och fruktskål. Hon älskar verkligen frukt och det bästa är om vi sätter den på pinne för då tror hon att det är glass hihi. Dock fick hon faktiskt smaka Noccos sockerfria isglass i stugan men fick diarre dagen efter (gissar på att det berodde på den?) så nu gör vi egen eller bjuder på frukt. Hur gör ni andra med små som inte äter socker?
Ha en toppendag!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Mina barn är större nu och får äta glass med socker nu men ger dem nyttigare glass när vi är hemma. Ikea har calippoglassformar som jag fyller med juice eller loka Crush. Sedan mixar vi ofta glass till dem med frysta bananpengar som grund och s ha i frysta bär eller kakao och naturell yoghurt eller grädde. Det är också gott att doppa bär i lättsockrad vaniljyogurth och frysa in på en plåt.

    1. ANNAWII

      Jag har gjort smoothies och fryst in men får inte ut dem, fick tips av en vän att ha lite olja eller plastfolie i så ska testa det 🙂

  2. Citrin

    Sötningsmedel är nog värre att få än lite socker tror jag. Brukar själv bli kass i magen av sockerfria alternativ även om jag ofta väljer dem istället pga bantning hehe. Annars kanske glass gjord på banan? Jag brukar mixa fehdt banan med lite mjölk och frysta bär, stå i frysen någon timme, sedan klart. Gott!

    1. ANNAWII

      Ja jag ska ge ett sista försök på våra glasspinnar vi har hemma, ska ha lite olja eller plastfolie i dem så att de blir lättare att få ut 🙂