Annawii

ALLA DESSA BRÄNDER

God morgon kära ni! Igår känns de som att dagen gick i alla dessa bränders tecken. Först var det väldigt mycket brandrök i stugan (det brinner ju för fullt i Jämtland) så vi bestämde oss för att åka hem till Mickes föräldrars hus i stället och väl hemma här fick jag och Micke varsitt VMA-meddelande på mobilen från SOS att alla där vi bor hemma ska stänga sig inne och stänga alla dörrar, fönster och ventilation. Det brann på minst tre ställen i närmrådet så jag var jätteorolig men som tur var kunde mina föräldrar åka till oss för att kolla till huset och sedan var bränderna släckta innan sänggång. Så skönt!
Tycker det är så läskigt med denna torka och det är så skrämmande att vara så nära bränderna. Dels här i Jämtland där brandröken varit närvarande till och från hela veckan och dels att få meddelande om att det brinner hemma. Huvva! Sedan läser jag på facebook att folk eldar på stränder och jag blir helt ärligt alldeles rasande när jag läser sånt. Hur kan man vara så ignorant och göra nåt sånt i denna torka? Hoppas även att folk slutar slösa vatten genom att vattna sina gräsmattor för nu måste vi tänka på alla och inte bara oss själva ♥.
Nåväl, planerna för i dag är oklara än men det blir väl en massa mys och så ska vi äta på vår favoritthairestaurang i kväll. Mysigt! Det har äntligen regnat lite inatt så jag hoppas det kommer mer regn för det behövs här där det härjat så många bränder. Hoppas även det regnar lite hemma också men håller tummarna för att det värsta åskovädret är över då det är så torrt att det börjar brinna när den slår ner. Huvvaligen!
Hur är det med er, fler som fått känna på dessa bränder?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.