Annawii

SÖNDAG & FÖRSTA FRISKA DAGEN

God morgon kära ni! I dag är första dagen då alla vaknar upp hyfsat friska och nu hoppas jag vi slipper magsjuka ett bra tag framöver. Magsjukan har bara gått vidare från Cornelia till famma till kig och i helgen Micke och faffa. Så hemskt! Tror jag tvättat 3 maskiner dagligen och skurat toan 100 gånger. Huvva! Men nu verkar alla magar ha lugnat sig så nu tar vi en återhämtningsdag och skjuter på inskolningen av lillan till på tisdag så Micke får vara symptomfri i 72 timmar. Vill INTE smitta någon annan med detta!
Nåväl, planerna för i dag är att njuta av att inte vara helt matt för jag har ju inte bara haft magjuka utan även bihåleinflammation sedan jul så inatt var nog första natten jag fick sova nästan en hel natt. Tog faktiskt en alvedon innan läggdags för att få sova och det gjorde susen. Nu hoppas jag att jag kan få en tidigare tid på röntgen av bihålorna för jag sover knappt på nätterna så jag börjar bli lite koko i huvudet. Är ju inte ett större fan av värktabletter heller så känns ju hemskt att behöva äta det varje kväll för att få sova. Men förutom sjukdommar mår jag ändå rätt bra i dag och är så tacksam för att vi fått finaste veckan med Mickes föräldrar trots sjukdommar. Det har ändå vart mysigt att bara glida omkring här hemma med dem och hjälpas åt med allt. De är världens bästa och jag älskar dem så mycket! 
Ha nu en fin dag och hoppas ni klarar er från alla vintersjukdommar!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Citrin

    Låter kämpigt! Hoppas ni får vara friska nu ett tag. Jag hatar också att ta tabletter men när jag bröt nyckelbenet gav jag efter för behövde verkligen få sova, så var inte rädd att ta Alvedon dagligen ett tag. Jag har en vän som tar 8 st dagligen sedan 15 år (pga kronisk sjukdom) och hon har inte tagit skada. Jag brukar trösta mig med det haha. Kram!