Annawii

HELGEN I BILDER ♥

Helgen började med lek i lillans rum – hon hade fått paket från Jako-o.se dagen innan och hon blev så kär i skyddsängeln hihi
På väg till jobb
På jobbet blev det allt i från fotning och inläggning av produkter till möte med bloggare och planering av framtiden. Trivs verkligen och är så glad att jag och Maria är ett sånt bra team!
När jag kom hem puttrade en boeuf bourguignon på spisen som Micke gjort och jisses så god den var!
Började lördagen med att beundra (och förundras över) rosetterna jag beställt på Ebay. De är sååå fina men lite väl stora på lillan så de får nog bli mina om jag inte vill att hon ska se ut som ett litet paket hihi 😉
Sen var det på med kläderna för att ta ett bloggmöte på jobbet
Efte rlunch traskade jag, mamma och denna lilla tös mot Lögdeås julmarknad och lillan fick inviga sin nya overall* – kan varmt rekommendera den!
Julmarknaden var liten men mysig och efter den tog vi en fika på jobbet innan vi traskade hem för att vila och göra tacos. Mysig lördag!
På söndagen vaknade vi till första advent och tände första ljuset i adventsljusstaken
Tog morgonpromenad och efter det satte jag upp två nya julkransar – Hur fina!?
Vi bakade lussekatter och Cornelia fick näst intill utan socker (tror vi använde en tesked för jäsningen) som blev jättegoda!
Sen blev det pulkaåkning till en lekpark och där fick hon åka rutchkana innan vi for hem för middag och mys – en helt perfekt söndag!
Hoppas ni gillar bilderna!
Klicka gärna på ♥ Gilla om ni gillar inlägget
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linn

    så mysigt med mycket snö och pulkaåkning ? Jag har köpt en pulka till Loui i julklapp och hoppas snö över kul i Uppsala. Ha en fin måndag!