Annawii

NÄR KÄRLEKEN SVÄMMAR ÖVER – CORNELIA 1 ÅR ♥

Innan jag blev mamma förstod jag så klart att kärleken till ens barn är obeskrivligt stor men jag kunde aldrig ana exakt hur stor den skulle vara. Redan när jag fick Cornelia på mitt bröst efter förlossningen var det som att hjärtat växte en storlek och nu, ett år efteråt, har hjärtat fördubblats för varje dag sedan dess. Kärleken som kändes så stor där precis efter förlossningen känns nästan banalt liten nu när jag fått lära känna vår lilla trollunge under ett års tid. För kärleken jag känner i dag är så stor att den inte bara gjort mitt hjärta större, den är så stor att den flyter i mitt blod och näst intill är på väg ut ur min hud. Den är precis överallt i min kropp!
Jag blir alldeles varm bara jag tänker på henne och varje dag när jag får vakna upp bredvid ett par svettiga bebislockar och världens största leende växer hjärtat en storlek. Samma sak när jag ligger vaken på natten efter att ha ammat henne och hon säger ”Där” högt och klart precis innan hon somnar om. Eller när vi är ute och går och jag ser hur lycklig hon är för att hon får somna med blicken på mig, sin älskade mamma. Då är det som att hela världen blir rosaskimrande och som att solen skiner oavsett om det regnar eller snöar.
För mig har det varit en otrolig välsignelse att få bli mamma och att få bilda en liten familj. Cornelia gör mig till en bättre människa för varje dag som går och hon har fått mig att le, öppna upp mig själv och se det ljusa även i det mörka på ett helt nytt sätt än innan. Det finns inga men när det kommer till henne, hon är bara helt självklar och så ljuvligt underbart tokig. Hon har inget filter utan visar sin glädje och kärlek till mig, sin pappa, sina mor- och farföräldrar och till livet överlag. Det finns inga dolda undertoner eller baktankar, hon bara är och det är något jag tagit till mig och inspirerats av. 
Varje dag, varje timme, varje minut jag får vara kring henne är en gåva och jag är så glad att vårt lilla mirakel kom till oss för ett år sedan. Hon får oss att skratta, busa, leva ut och bli öppnare och bättre människor för varje dag som går. Hon är allt och lite till och jag är så förväntansfull på att få se henne utvecklas, skina och lära oss mer om livet i framtiden. I dag blir hon ett år och har redan en sprudlande, tokrolig, klok och alldeles unik personlighet som gett så mycket ljus åt alla i hennes närvaro. Hon är det bästa som hänt mig (tillsammans med att jag träffade Micke) och jag ser så fram emot att fira hennes dag och se henne växa och gå från bebis till en liten tjej.
Grattis till vår älskade Cornelia, vår solskensflicka som älskar livet ♥ 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Faster Maria

    Så fint skrivet, spara det och ge till Cornelia när hon blir större!
    Jag är så glad över att ni får uppleva detta och att ni fått en så underbart fin liten flicka, ni är så värda det!
    Krama henne från mig och säg Grattis!

  2. Sophie

    Så vackert?Ett stort och varmt grattis till Cornelia idag?Önskar henne en dag fylld med skratt, kärlek, presenter, tårta, kramar och bus??❤️