Annawii

BABYSHOPPING & 15% RABATT

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Babyland.se

Elodie details mössa*, Krokar*, Mugg*, Dörrgrind*, Pysselbok*

Just nu är det mycket som ska inhandlas till vår lilla tjej då hon växer och utvecklas så att det knakar och här är vår senaste beställning från Babyland där man får 15% med koden ”BABYLAND5” just nu. Vi har letat efter en grind som ska passa vår lite bredare dörröppning ett tag och nu hittade vi äntligen den ovan som ska passa precis. Skönt! Vi kommer även behöva en till på nedervåningen men börjar med den på övre plan då det vore förödande om lillan föll ner för trappen. Vi passade även på att köpa en rejälare vintermössa (älskar verkligen Elodie details), lite söta inredningsdetaljer från Bloomingville till hennes rum och en pysselbok till resan. Fick tips av en av er om att klistermärken är super att pyssla med under en flygtur så beställde en Emil-bok med klistermärken så hoppas den går hem!
Är det några fler som är inne i en sån här period när det känns som att inköpen aldrig tar slut?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. M

    Jag fattar inte riktigt nu…säkert jag som inte är med 🙂 men om lilla fröken klättrar nerifrån och upp (till grinden där uppe) och sen faller ner!?! Lika lång väg…kanske bäst att ha två grindar redan nu.

  2. Anonym

    Samma för oss! Vår lilla började förskolan för tre veckor sen, och herre vad kläder och skor man behöver köpa! Nu börjar jag iallafall se ljuset i tunneln ?

    1. ANNAWII

      Åh förstår det, känns som att förskolan kommer ruinera en haha ;). Tur man kan fynda lite på second hand och att de flesta kedjorna har bra erbjudanden nu :).
      Kram