Annawii

SÖNDAG & DAGS FÖR HEMFÄRD

God morogn söndag! Igår var jag väldigt låg och längtade faktiskt hem så det känns skönt att vi ska åka hem i dag för jag känner att jag vill få en ledig dag hemma. Har vart så himla mycket nu på sistone med mycket jobb och massor av oro så jag vill bara få en helt lugn dag med min lilla familj. Är dock så stolt över lillan (och mig) för Micke var på personalfest igår kväll och vi fick till nattningen jättebra och somnade båda två innan nio. Trodde inte det skulle gå så bra men efter att hon snurrat runt och busat i sängen ett tag blev hon helt plötsligt superlugn och slocknade på typ en sekund. Lillgumman!
Planerna för dagen är alltså hemgång och väl hemma blir det ett par promenader, massor av bus med lillan och kramar med Micke. Jag är skör just nu så behöver mycket kärlek och skratt vilket han är bra på att ge ♥. Ska även hämta ut ett par paket och jag hoppas vi orkar hämta ut ett paket till Cornelia för det är en liten minipool i det som jag vill att hon ska få inviga om vädret tillåter. Kul!
Vad gör ni i dag kära ni?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida V

    Charlie har också börjat krypa runt i sängen innan han somnar. Han kan ligga stilla en stund och blunda så vi tro han somnat, men vipps några sekunder är han igång igen! Alexander tog ledigt hela veckan för att jobba på gården på vardagarna så vi fick hela hela helgen tillsammans ❤ Kul med bebispool!