Annawii

BABY WANTIES – LEKKLOSSAR

I samarbete med Babyland.se
Kids concept* (349:-), Sebra* (399:-), Micki* (199:-), Micki låda* (199:-), Design letters* (699:-)
Just nu letar vi efter lite mer aktivitetsleksaker så kan tänkas underhålla lillan i mer än fem sekunder och jag tror starkt på klossar och klosslådor eftersom hon verkar gilla sånt. Ovan har jag plocat ihop ett par set som ser riktigt fina ut och vi har faktiskt klickat två av dem. Det blev dels de rosa klossarna från Kids Concept och även klosslådan från Micki då jag tror den kan bli väldigt poppis. Hon är ju redan lite ”klurig”, precis som sin farfar hihi, så jag gissar på att hon kommer att älska att sitta och försöka få i rätt kloss i rätt hål. Om dessa blir poppis kanske vi kör på det andra setet från Micki också för då kan man ju bygga lite olika saker = även roligt för mamma och pappa ;).
Vad gillar era små för leksaker?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika

    Våran gosse älskar att pyssla med klossar! Tycker absolut att du ska testa 🙂 Även den där pinnen med träringar (hoppas du vet vilken jag menar) är riktigt poppis här hemma 🙂

  2. Anna O

    Vi hade liknande klossar som setet längst ner till vänster och de lekte T med väldigt länge och det var kul att bygga med som förälder med som sagt ;-).