Annawii

ÖPPNA FÖRSKOLAN & BEBISSKRATT ♥

God morgon kära vänner! Igår hade vi en bra dag då vi fick följa med en vän och hennes barn till Öppna Förskolan (tack för att vi fick följa med!) och det var riktigt kul! Dock blev det lite för många nya intryck för lillan på slutet så hon blev helt ”stissig” men så fort vi satte oss i bilen och åkte hem slocknade hon och sov sedan i två timmar. Mammas goskit ♥. Bästa igår var dock helt klart när jag och Micke började spela ”Hey Mickey” innan middagen och dansade loss för då blev lillan helt till sig. Hon dansade, skrattade och blev helt lyrisk, det var det sötaste jag någonsin sett! Det roligaste jag sett var nog Micke som gick ”all in” i dansen och till slut slängde sig och gled på kroppen längs golvet och sedan head bangade framför vår lilla skrutt. Jisses så jag skrattade och jisses så glad jag är att vi har ett barn som tar fram det bästa barnsliga i oss ♥.
Planerna för i dag är att bara mysa hemma och så kalrt försöka få henne att skratta lite till. Hon har sammanlagt skrattat tre gånger så en gör allt för att få se och höra det där ljuvliga skrattet. Vi ska även steka pannkakor i vanlig ordning och göra lite påskfint här hemma. Mina föräldrar kommer hit på lördag för påskmiddag och jag jobbar faktiskt ett par timmar  butiken både lördag och söndag. Pirrigt! Tror dock det kommer gå bra och skönt att få testa en gång innan det är dags att börja jobba sen om drygt två veckor.
Vad gör ni i dag bästa ni?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Victoria

    Alltså hur fina är ni <3<3 Mysigaste bilden 🙂
    Och det låter som att ni haft det så himla roligt. 🙂
    Bebisskratt är det ljuvligaste. <3 Victor skrattar till ibland men ler mest. Får busa som attan för att han ska skratta till, men det gör jag så gärna haha :’)
    Önskar er en trevlig påsk <3

  2. Lina

    Bebisskratt är en lyckorush deluxe! Testa att leka flygplan eller kittlas lite, det brukar få min bebis att skratta. Fast jag tror bebbarna skrattar mest för att dom tycker det är så härligt att få sina föräldrars fulla uppmärksamhet. Oftast har man ju fler saker för sig samtidigt som man är med sin bebis, men när man leker är man 100% inne i det 🙂

  3. Anna O

    Du skriver så fint om bebistiden! Mitt barn fyller snart 6 år och börjar ju då i förskoleklass! Jag fattar inte vart tiden tar vägen…… Ibland kan jag sakna att det "bara" blev ett barn men hon är det finaste vi har och man vet ju aldrig :-). Samtidigt är det så härligt nu när Tyra är mer "självständig", klär på sig själv, inga blöjor, cyklar själv osv. Men alla åldrar har sin charm (och trots, haha!). Er Cornelia är så bedårande söt och ni verkar vara världens finaste föräldrar. Era katter är ju också bedårande så mer bilder på dem, haha!
    Kram och glad påsk!