Annawii

FRISÖRBESÖK, STAN & EVENTUELL VLOG

God morgon måndag! Gårdagen blev betydligt bättre än lördagen och jag var bara lite småskör, fällde inga tårar utan kände mig betydligt bättre till mods. Skönt! Fick även en bra dag med två sköna långpromenader, god mat och myskväll med lilla familjen. Vi hämtade också ut 1 kg torskfilé som vi beställt i den lokala matbutiken (självklart MSC-märkt) så nu ska här lagas fiskrätter. Tänkte göra torsk i ugn med potatismos i morgon för det tror jag lilltjoppan kommer gilla. Är så kul att laga mat åt henne för hon gillar det mesta!
Planerna för i dag är att åka buss och tåg in till stan med min lilla skatt för jag ska till frisören och flytta upp mitt löshår. De ska bli så skönt för var länge sedan sist och så hoppas jag vi hinner med en fika med mamma och pappa också innan vi åker hem med Micke. Har funderat på att göra en Vlog med min vlogkamera i dag så vi får se om jag får till det. Frågan är bara när tid till redigering ska finnas men vi får väl först se om jag ens kommer ihåg att filma, kommer vara så nervös att både åka buss och tåg med Cornelia haha. Det är alltid lite småsvettigt då vi måste ha med oss mycket eftersom vi ska vara borta hela dagen plus att man inte får ta med vagnen upp i bussen så jag kan inte packa nåt i den utan allt som ska med måste kunna bäras. Blir svettig bara jag tänker på det men som tur är ju tåget betydligt enklare!
Vad hittar ni på i dag?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Men oj! Varför får man inte ta med vagnen? Kämpigt att behöva kånka både bebis och saker om man har mycket med sig. Ha en fin dag:)