Annawii

GÄSTRUM, RULLGARDINER & SOVMORGON

God morgon mina små hjärtan! Igår hade vi en bra dag då vi hann med både lite vila och en massa fix. Vi fick upp en ny lampa plus gjorde i ordning gästrummet så nu inväntar vi bara vår nya bäddsoffa. Vi skippade dock att måla taket men det ska göras när Micke går på papapledighet och vi har mer familjetid ihop. Just nu vill vi prioritera att vara med vår lillskrutta så mycket det bara går de dagar Micke är ledig eftersom han är borta så långa dagar när han jobbar.
Planerna för i dag är egentligen inga men vi ska väl busa och öva på att rulla, stå och krypa plus ta ett par promenader. Om lillan inte misstycker ska jag nog även dammsuga övervåningen (brukar dela upp städningen på flera dagar då vår lilla trollunge inte tycker det är så roligt när mamman städar hihi). Är för övrigt så glad att lillan börjat sova till 6-6.20 på morgnarna för det gör sån skillnad gentemot fyra som var standardtiden i ett par veckor. Tror det beror på att vi satt upp nya rullgardiner i sovrummet (denna rullgardin från Ikea är så bra) för då väcker inte ljuset henne lika tidigt. Härligt!
Vad gör ni i dag oh har ni haft en bra helg?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Diplomarguh

    диплом за участие в конкурсе рисунков [url=http://masalaindia.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=spb-diplom-kupit.ru&]masalaindia[/url] дипломная работа электроснабжение [url=http://rondomusic.net/cgi-bin/affiliates/clickthru.cgi?id=bwcornwell&page=http://spb-diplom-kupit.ru/]rondomusic[/url] квак выглядит диплом мед брата [url=http://babyaccess.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=spb-diplom-kupit.ru&]babyaccess[/url]